Am cautat si am gasit mai multe siteuri. Puteti sa imi spuneti ce legi se aplica in acest caz?
Eu cunosc personal oameni interesati sa ma sustina si nu as dori sa postez proiectul pe siteuri...
Am vazut un anunt cu o cladire de vanzare , pret 1 milion euro si are chirias pe d&m ce plateste chiria aproximativ 7000 euro pe luna, si mai are contract incheiat pe urmatorii 5 ani.
Eu nu dispun de acesti bani, dar fiind o oferta foarte buna, as putea sa ma imprumut cu 1000 euro de la 1000 oameni de exemplu ?Exista o modalitate legala?
Sau o societate pe actiuni si fiecare om isi aduce contributia?
Eu sunt pe ideea : unde-s multi, puterea financiara creste.
eu stiu , dar incerc sa ghicesc o modalitate legala de a racola oameni gen joc piramidal. legal insemnand ca nu exista intentia de a-i insela. Oamenii , in timp sa ajunga sa aiba salar decent , taxa de lunara devenind nesemnificativa
Buna seara!
As vrea sa infiintez o societate comerciala si sa angajez operatori calculator , recrutori , programatori [cam tot ce tine de domeniul recrutarii si a calculatoarelor].
Ideea este urmatoarea:
- pentru a se angaja o persoana , aceasta trebuie sa plateasca o taxa
- salar sa nu aiba decat dupa recrutarea a X persoane
- cat timp persoana este angajata [indiferent daca ia salariul sau nu] , aceasta sa plateasca un fel de taxa de membru sau de alta forma , important este sa incasez banii lunar dupa fiecare.
- si tot asa se continua ciclul.
- sa primeasca prime la recrutarea de Y persoane.
Ce ziceti ? Este posibil ca aceasta societate sa poata functiona legal? Si daca DA, cam ce coduri CAEN ar trebui inscrise?
Multumesc!
bun. eu vreau sa fac o activitate unde se vor inscrie oameni. acei oameni la inscriere vor plati o anumita taxa , iar in fiecare luna vor plati un abonament. oamenii respectivi vor invita alte persoane ce vor plati asemenea , iar de pe urma lor vor castiga cei care ii invita. ex , taxa inscriere 100 euro si abonament de 50/luna.mie imi raman cei 100 euro si daca tu ca persoana invitata de mine inviti alta persoana , primesti abonamentul lui. sistemul e mai complex si discret, dar ideea asta e in mare.
vreau sa desfasor o activitate tip talk fusion si anume lucrul cu banii . oamenii sa imi vireze bani pe cont la inregistrare si un abonament lunar iar eu sa le virez castigurile in functie de activitatea lor.
de ce as avea nevoie pentru a face posibila aceasta afacere si in ce cod caen se incadreaza? multumesc!.