Domnule Tudor Valeriu va multumesc pentru mesaj, el mai are de gand sa stea maxim un an, este de 7 ani aici si nu a fost depistat, el sta la tara, in Cartojani jud Giurgiu, la casa de pensii unde mai exact pot face sesizare? Eu la sfarsitul lunii asteia ma duc in vacanta in Romania, sa ma prezint acolo cu pozele? M-ar ajuta si un mail unde sa pot trimite sesizarea si cu pozele atasate, il pot filma si cand lucreaza.Legat de pct 2 de la dvs, cu totul si cu totul adevarat.
Nu, nu este gradul 3, este 2 sau 1 .. el s-a dat de gol, si + de asta chiar de ar fi gradul 3, noi lucram si 200 de ore pe luna, iar pe fluturasul de salariu scrie si orele de munca.dar sigur nu este gradul 3
Buna ziua, am o intrebare.. eu lucrez in Italia si am un coleg care in Romania e pensionat de foarte mult timp pe caz de boala, anual in lunile mai-iunie merge la 'comisie' unde i se face o 'reevaluare' dar nu i se face nimic, da o spaga.. omul nu este bolnav, as dori sa imi spuneti unde pot face o reclamatie, i-am facut poze la contractul de munca, ultimul fluturas de salariu ... etc. Daca nu m-am adresat unde trebuie, imi cer scuze. O zi buna !
:| Contract de vanzare-cumparare ... dar eu nu inteleg un lucru, la partaj s-a decis ca cele doua apartamente cel al mamei, si cel al tatalui sa nu se partajeze fiindca nu au contribuit niciunul dintre ei la acele apartamente, mama la al tatalui iar tata la al mamei. S-a partajat doar acela la care au contribuit amandoi.trebuie sa existe o solutie, daca era plecat in strainatate si nu vroia sa vina, ce puteam face?
Buna ziua, am o intrebare .. Mama mea a dobandit un apartament in timpul casatoriei din partea bunicii, inafara de acesta mai avea inca unul care a fost cumparat impreuna cu tatal meu, intre timp ei au divortat si la partaj s-a partajat decat cel cumparat de ei doi, tatal meu la fel avand un apartament din partea bunicului meu.. Acum mama vrea sa vanda acel apartament dobandit de la mama ei, dar s-a lovit de o problema.. notarul i-a spus ca ii trebuie o semnatura din partea lui tata, o procura.. fara acea procura nu poate vinde apartamentul. ce putem face in aceasta problema? fiindca tata nu vrae sa vina sa semneze, a intrerupt orice fel de relatie si cu mine, si cu mama ... e o persoana foarte dificila, nu se poate face nimic in astfel de cazuri? Banuiesc ca si el cand va dori sa vanda apartamentul primit de la tatal ii va trebui semnatura din partea mamei..