Sigur au alte interese si cred ca exista invidie ( pe care nu o vad, sa traiasca ei cu 350 de lei lunar, in loc de 1.500-1.700 cat castiga persoana rau intentionata, sau poate mai mult), din tot ce am citit in ultimele 24 de ore am descoperit ca pensionarii de varsta pot cumula pensia cu orice venit.
Va multumesc f.f.f. mult!
o ultima intrebare,
Pot ocupa acelasi loc de munca nefiind un post de conducere??? de exemplu: femeia de servici cu femeia de servici, etc.
Buna ziua.
As dori daca e posibil sa-mi veniti in spriji, am citit in noul cod al muncii si nu am descoperit nimic in acest sens.
Exista o situatie in care o persoana pensionata de varsta (cu min de 350 lei) a semnat un nou contract de munca pentru vechiul loc de munca in sistem bugetar la minim pe economie si nu ocupa un post de conducere
Intre timp au aparut unele persoane care in opinia mea sunt rau intentionate si vor prin puterea lor de influenta sa fie concediata persoana pensionata prin argumentarea ca noul cod al muncii nu le mai permite sa munceasca.
Va rog daca sunteti in posesia unor informatii in acest sens sa-mi veniti in sprijin, sa pot dovedi prin articol de lege dreptul lor la munca.
Va multumesc!
Credeti ca este normal ca raspunsul ce l-am primit in urma depunerii cererii sa fie semnat de directorul de agentie? Dupa parerea mea si-a depasit atributiunile, eu cererea am depus-o la agentia bancara ca sa fie trimisa la Bucuresti, si ma gandesc ca de acolo trebuia sa am raspunsul.
Va multumesc.
Nu cunosc avocati...dar cum as putea sti daca e un avocat capabil ?
Ca in orice domeniu sunt avocati specializati ma gandesc...si sunt si buni si mai putini buni.
Nici nu cunosc cat ar fi costurile cu un avocat... chiar daca le recuperez dupa proces, ma gandesc ca tot trebuie sa-l platesc. Daca ma puteti consilia va rog sa ma contactati pe costycoty@gmail.com.
O zi frumoasa de primavara la toti!
Va multumesc!
In tv a fost specificat ca bancile vor returna acesti bani si sentinta a fost cu titlul definitiv.
Deci banca din cate am inteles a cerut o pasuire pana in luna iunie-iulie.
Prin urmare procesul este in favoarea clientilor si nu a bancii .
Chiar in acesta luna a fost difuzata stirea in tv.
Voi cum credeti ca ar fi mai indicat?
Am trimis cererea privind anularea si recuperarea acestui comision de risc, cum am fost consiliat, si am primit de la banca respectiva, un raspuns de genul ai semnat asa iti trebuie...si ce consider anormal e raspunsul cererii care este semnata de directorul de sucursala din orasul meu ... consider ca el nu poate lua o astfel de decizie .... de obicei orice document imi aparea in privinta acestui credit era semnat de la Bucuresti...pare ca vrea sa ma faca pe fatza...
Vreau sa va cer ajutor la toti cei care sunteti in masura, ma gandesc sa contactez un avocat. Am vazut de curand in tv, cum au fost persoane care au castigat procesul, cu titlul definitiv si bancile sunt obligate sa returneze si sa anuleze comisionul de risc.
Si mai cred ca directorul de agentie si-a depasit atributiunile, semnand acest raspuns...imi da impresia ca a facut un raspuns cum a crezut dansul, ca sa nu-si deranjeze sefii de la Bucuresti.
Daca exista un avocat, care ar putea fi interesat ... as vrea sa intram in contact, sa vedem daca ajungem la un numitor comun, locuiesc in judetul Hunedoara.
Va multumesc!
In anul 2007 am achizitionat un imprumut bancar in CHF, imprumutul bancar fiind de nevoi personale garantat ipotecar pe o perioada de 25 ani. In acest contract de imprumut exista si un comision de risc de 1% din valoarea imprumutului platibil lunar inclus in rata creditului. Dupa o consiliere cu un consilier financiar am inteles ca acest comision de risc este o plata ilegala pe care nu ar fi trebuit sa o platesc el fiind deja garantat ipotecar. Vreau sa va intreb daca exista posibilitatea de a-mi recupera acest comision de risc si daca exista si posibilitatea de a nu-l mai plati pe perioada contractuala ramas???????