avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate aroua_79

Activitate aroua_79

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate comerciala imprumuta o alta societate comeriala cu 20.000 lei. Trebuie facut contract de imprumut intre cele doua societati? Ma puteti ajuta cu un model de astfel de contract? Daca se poate va rog sa imi specificati si o baza legala. Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția TAXA DE TIMBRU JUDICIAR
Va multumesc tuturor
In situatia deschiderii unui proces impotriva unei societati de asigurare in baza politiei de asigurare RCA, in urma unui accident in urma caruia sotul meu a decedat, pentru despaguire daune morale si financiare trebuie achitata taxa judiciara de timbru?. Puteti sa imi dati si o baza legala in acest sens? Va multumesc.
In luna iunie 2012 am achizitionat un aspirator, contat ca si obiect de inventar care a fost dat in folosinta in aceeasi luna. In luna ianuarie 2013, aspiratorul s-a stricat. Firma de la care s-a achizitionat aspiratorul a facut doua facturi: una de storno cu aspiratorul stricat si una cu un aspirator nou. Cum inregistrez aceste facturi, mai ales cea de storno. Fac acum venit? Va multumesc.