avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de imprumut intre doua societati comerciale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de imprumut intre doua societati comerciale

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate comerciala imprumuta o alta societate comeriala cu 20.000 lei. Trebuie facut contract de imprumut intre cele doua societati? Ma puteti ajuta cu un model de astfel de contract? Daca se poate va rog sa imi specificati si o baza legala. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 15:16, 10 Mai 2013
Nu sunt permise contractele de imprumut intre societati comerciale. Va trebui sa gasiti alta modalitate legala de a rezolva situatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabila fara contract de munca liviu10cta liviu10cta O firma care nu mai are angajati, contabila are voie sa trimita declaratiile fiscale fara sa risc o amenda de la ITM? Mentionez ca sunt administratorul unei ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez in cazul mamei vis-a-vis de dreptul ei de proprietate? cescuta cescuta Buna ziua. Puteti va rog sa ma ajutati cu niste pareri vis-a-vis de situatia mamei mele? Acum 4 ani mama a fost in Spania impreuna cu concubinul ei si au ... (vezi toată discuția)
Problema tva neexigibil tatiana13 tatiana13 buna seara!am si eu o mare rugaminte daca ma puteti ajuta cu urmatoare problema: O societate prezinta urmatoarea situatie: Contractele de constructie ... (vezi toată discuția)