avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate loras

Activitate loras

Adunarea generala a decis ca acționarea în judecata sa se facă după 2000.notificari au fost trimise! Mulțumesc mult pentru răspuns și amabilitate!
am inscris prejudiciu ipotecar, dar suma nu ajunge la 2000 lei pentru a da in instanta. e vorba de 912 lei din care 276 sunt penalitati!multumesc pentru raspuns
buna ziua. lucrez la o asociatie de proprietari si o banca a preluat un apartament cu decizie judecatoreasca. acum banca vrea sa isi plateasca doar datoriile de cand a preluat imobilul. dar ce fac cu restul datoriilor??cine le plateste??cum le recuperez?multumesc
Eu sunt casiera, tata administrator. Legea 196/2018 prevede la articolul 46 alin 6 că nu se pot numi in funcții de conducere, administrare ori control persoane înrudite până la gradul al treilea cu persoane încadrate deja. Eu nu sunt nici președinte, nici administrator și nici cenzor. Pot rămâne casiera?? Mulțumesc mult

ynocentta a scris:

thran a scris:

..oricum nu cred sa fie foarte atent cenzorul cand controleaza actele.:))

Indiferent de gradele de cumetrie ,cenzorul raspunde administrativ,civil sau penal-dupa caz,pentru documentele asumate si vizate