buna ziua,
varul meu a fost incredintat in urma unui proces matusii mele, dar pensia alimentara a fost stabilita la salariul minim pe economie de acum 2-3 ani si anume 700 de lei. Acum ca salariul minim este 800 de lei, nu se poate face o actualizare si pensia alimentara sa creasca de la suma de 135 de lei?
Mentionez ca persoana care trebuie sa plateasca pensia alimentara lucreaza in Spania de 8 ani si pe perioada procesului a sustinut ca locuieste in Romania, facandu-si mutatie la casa avocatului sau. Pe extrasele de cont se observa ca banii sunt trimisi din Spania, cu o intarziere de 3 luni de fiecare data. Exista vreo solutie?
Multumesc mult.
acum 2 saptamani, mi-am dus masina int-run service in mures. problema e ca nu sunt multumita de serviciile respective. pentru inlocuirea motorului actual cu unul second hand mi s-au cerut 650 de euro si 250 de euro manopera. lasand costurile la o parte, am cerut sa mi se dea motorul vechi inapoi sau sa-l las acolo contra unui discount si mi s-a spus ca eu am fost de acord cu cedarea motorului vechi +suma de 650 de euro contra motorului second hand. Lasand la o parte suma fabuloasa si garantia mica care mi s-a oferit pt motorul second hand, as putea face o plangere la OPC pentru dezinformare? nu am semnat nimic cum ca imi cedez motorul actual, acela ar putea fi reparat. Mentionez ca locuiesc in orasul unde e atelierul,dar sunt din alt oras. Consider ca e o bataie de joc bazata pe speculatia ca sunt studenta,din alt oras si aceasta este prima mea masina,deci lipsa mea de experienta in probleme mecanice. Cum as putea proceda?