acum 2 saptamani, mi-am dus masina int-run service in mures. problema e ca nu sunt multumita de serviciile respective. pentru inlocuirea motorului actual cu unul second hand mi s-au cerut 650 de euro si 250 de euro manopera. lasand costurile la o parte, am cerut sa mi se dea motorul vechi inapoi sau sa-l las acolo contra unui discount si mi s-a spus ca eu am fost de acord cu cedarea motorului vechi +suma de 650 de euro contra motorului second hand. Lasand la o parte suma fabuloasa si garantia mica care mi s-a oferit pt motorul second hand, as putea face o plangere la OPC pentru dezinformare? nu am semnat nimic cum ca imi cedez motorul actual, acela ar putea fi reparat. Mentionez ca locuiesc in orasul unde e atelierul,dar sunt din alt oras. Consider ca e o bataie de joc bazata pe speculatia ca sunt studenta,din alt oras si aceasta este prima mea masina,deci lipsa mea de experienta in probleme mecanice. Cum as putea proceda?
Initial incercati solutionarea amiabila la nivelul unitatii service
Daca va confruntati cu refuz/dezinteres in baza documentului de intrare auto in service puteti sesiza oficial ANPC