avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Activitate dorely688

Activitate dorely688

va multumesc frumos
Am primit astazi un proces verbal pentru depasire de viteza in alt judet decat al meu si as vrea sa fac o contestatie,in care vreau sa mi se faca dovada depasirii limitei de viteza,scrisul pe PV este indescifrabil si habar nu am ce scrie militeanul dar la rubrica ,,martor asistent"dumnealui scrie cu majuscule ca :trafic redus-lipsa martor,cand erau trase pe drepta inca doua(2) masini si in preajma erau multe case putea sa ia de acolo martori.Iar la rubrica ,,alte mentiuni"scrie ceva ce nu se intelege in care eu nu am cerut asa ceva .Precizez ca nu am semnat procesul verbal si cu respect va rog sa ma ajutati sa formulez aceasta contestatie in termeni juridici si cat ar trebui sa platesc pentru aceasta .Va multumesc.
va multumesc frumos
Buna ziua,am o intrebare .Am niste amenzi de circulatie din 2010 si 2011 neplatite integral,pana in 2012 plateam 20 lei pe luna iar din 2013 nu am mai platit si mi-a venit o adresa de infiintare a popririi asupra disponibilitatilor banesti catre casa judeteana de pensii,avand o pensie de boala de numai 350 lei,intrebarea este daca au dreptul sa-mi opreasca toata pensia, tinand cont ca alt venit nu am ? Ce ar trebui sa fac? PS. Din ce imi mai iau medicamentele si din ce mai traiesc in luna respectiva.Va multumesc.
Bine,bine,contest procesul verbal dar cu restul ce sa fac,pentru ca nu as vrea sa-l las asa pe domnul comisar.Daca toata lumea inchide ochii la MITA care o cer domnii POLITISTI,chiar ca se duce TARA asta de rapa,cu acesti corupti.
multumesc .
In judetul Salaj,intr-o localitate am fost oprit de un echipaj de politie pe motiv ca am depasit viteza legala in localitate,am dat toate actele la control care au fost OK dupa care ofiterul mi-a spus suma de bani care trebuie s-o dau(150 lei in 48 ore sau atentie 75 lei pe loc) adica pe romaneste spaga ,dupa care ne-am luat putin la vorba fara jigniri iar in finalul convorbirilor am rabufnit si l-am facut BANDIT,dupa care s-a dus la masina s-a complecteze P.V.dar,la inmanarea p.v. a venit celalat politist care era mai mic in grad decat dumnealui.Dupa care mi-a spus cat am de platit adica ( 300lei sau 150 lei in 48 ore) si mi-a spus daca semnez p.v. si i-am spus ca vreau sa consemnez in p.v. ca mi-sa cerut MITA iar politistul a spus ca nu se poate, a plecat la masina si au pornit masina si dusi au fost.Daca o sa primesc Procesul Verbal ,in situatia asta ce trebuie s-a fac? Mentionez ca in masina am fost 4 persoane din familie,pot sa fie martori?