avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Viteza legala - proces verbal, procedura, abuzurile ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Viteza legala - proces verbal, procedura, abuzurile politiei rutiere

In judetul Salaj,intr-o localitate am fost oprit de un echipaj de politie pe motiv ca am depasit viteza legala in localitate,am dat toate actele la control care au fost OK dupa care ofiterul mi-a spus suma de bani care trebuie s-o dau(150 lei in 48 ore sau atentie 75 lei pe loc) adica pe romaneste spaga ,dupa care ne-am luat putin la vorba fara jigniri iar in finalul convorbirilor am rabufnit si l-am facut BANDIT,dupa care s-a dus la masina s-a complecteze P.V.dar,la inmanarea p.v. a venit celalat politist care era mai mic in grad decat dumnealui.Dupa care mi-a spus cat am de platit adica ( 300lei sau 150 lei in 48 ore) si mi-a spus daca semnez p.v. si i-am spus ca vreau sa consemnez in p.v. ca mi-sa cerut MITA iar politistul a spus ca nu se poate, a plecat la masina si au pornit masina si dusi au fost.Daca o sa primesc Procesul Verbal ,in situatia asta ce trebuie s-a fac? Mentionez ca in masina am fost 4 persoane din familie,pot sa fie martori?
Cel mai recent răspuns: dorely688 , utilizator 14:01, 16 Martie 2013
Daca sunteti nemultumit de procesul verbal, poate fi contestat in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia la domiciliul dvs, proba cu martori este admisibila
contestati procesul verbal de contraventie. Solicitati ca politia sa faca dovada depasirii de catre dvs. a limitei de viteza din zona respectiva.
multumesc .
Bine,bine,contest procesul verbal dar cu restul ce sa fac,pentru ca nu as vrea sa-l las asa pe domnul comisar.Daca toata lumea inchide ochii la MITA care o cer domnii POLITISTI,chiar ca se duce TARA asta de rapa,cu acesti corupti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru viteza jhon73 jhon73 Buna seara, sunt intr-o situatie confuza deoarece azi am primit o amenda pentru depasirea limitei de viteza in localitate... 93km/h mai bine zis la ... (vezi toată discuția)
Amenda radar oanaelena oanaelena am si eu o intrebare.m-a prins radarul nou cu 91 km/h in localitate.m-a oprit politia si mi-a cerut actele dar nu mi-a facut proces verbal.doar atat mi-au spus ... (vezi toată discuția)
Am primit amenda pentru ca nu purtam centura de siguranta desi o purtam. mariacatalinas mariacatalinas Acum 10 zile, tatal meu transporta fan cu o furgoneta personala pe DN fiind insotit de doi prieteni. A fost oprit de un politist care initial a spus ca o sa-i ... (vezi toată discuția)