avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Activitate silviuradu

Activitate silviuradu

Buna ziua,decurand am cumparat o masina din Bucuresti iar proprietarul mi-a dat factura fiscala in 3exemplare si fisa de inmatriculare semnata si stampilata de directia taxe si impozite,dar la Ploiesti cand am fost sa o declar la finante locale mi-au cerut si certificatul fiscal pe care nu il am.ce pot face in situatia asta?,multumesc.
a fost dupa aproximativ o saptamana la banca sa ceara inregistrarea video si i-au spus ca in decurs de 24 ore se sterge inregistrarea daca nu se inregistreaza nici un eveniment
a fost declarat vinovat deoarece au spus ca accidentul s-a petrecut la 11 m de locul real al accidentului(trecerea de pietoni)
Buna seara,acum aproximativ 2 ani unchiul meu a fost lovit de o masina pe trecerea de pietoni in fata sediului central BCR Ploiesti,A fost urcat in masina si dus la spital pentru a primii ingrijiri medicale,soferul intorcandu-se la locul accidentului pentru a face masuratori cu agentii de politie.Desi a necesitat internare(4 copci la cap si lovituri la genunchi si spate)soferul a "aranjat"ca acesta sa plece acasa.Dupa o mica perioada de timp unchiul primeste o citatie de la omniasig su suma de plata 3900 lei,reprezentand reparatiile la masina soferului(capota indoita),unchiul meu a fost dat in judecata ca i-a lovit masina soferului.Va rog sa-mi dati un sfat,eventual un avocat bun din Ploiesti,multumesc anticipat
Răspuns la discuția taxa de timbru/mediu
multumesc mult
Cum pot verifica daca o masina are platita taxa de timbru/mediu?
As vrea sa cumpar o masina euro 3 inmatriculata in ro si as dori sa ma lamureasca cinevain aceasta privinta,multumesc