avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1057 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de timbru/mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de timbru/mediu

Cum pot verifica daca o masina are platita taxa de timbru/mediu?
As vrea sa cumpar o masina euro 3 inmatriculata in ro si as dori sa ma lamureasca cinevain aceasta privinta,multumesc
Cel mai recent răspuns: silviuradu , utilizator 21:13, 17 Martie 2013
Mergi la Administratia Financiara si ceri o adeverinta prin care sa-ti spuna daca a fost platita taxa sau daca a fost recuperata.
Administratia Fondului Mediului este beneficiara taxei de inmatriculare/poluare, care probabil sustine actualul proprietar al masinii ca este platita, daca nu va poate da recipisa, poate confirma si administratia Finantelor publice daca s-a platit
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare Andreea Istrate Andreea Istrate Am platit in 2010 taxa de poluare. Am inteles ca se poate recupera integral. Care este procedura de urmat? Primul pas ar fi comunicarea unei cereri de ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina silvia99 silvia99 la vanzarea unui ford focus din 2004, inmatriculat in ro din 2004, masina aflata la cel de-al doilea proprietar, se plateste vreo taxa de mediu/timbru? pretul ... (vezi toată discuția)