avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto fara cerificat fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto fara cerificat fiscal

Buna ziua,decurand am cumparat o masina din Bucuresti iar proprietarul mi-a dat factura fiscala in 3exemplare si fisa de inmatriculare semnata si stampilata de directia taxe si impozite,dar la Ploiesti cand am fost sa o declar la finante locale mi-au cerut si certificatul fiscal pe care nu il am.ce pot face in situatia asta?,multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 20 Iulie 2017
Solicitati vanzatorului sa va prezinte certificatul fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Instrainare masina, supunere risc dupa semnare contract vanzare- cumparare OanaMin OanaMin Buna ziua. As vrea sa vand un vehicul auto. Sunt din Bucuresti si masina figureaza pe Ploiesti, Prahova. Cumparatorul este din alta localitate. Ne-a ... (vezi toată discuția)