avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela70

Activitate mihaela70

Răspuns la discuția succesiune
va multumesc pt raspuns ,dar totusi avocatul meu mi-a zis ca le va trece in masa succesorala -de ce daca eu nu am drept la ele ? sa ma iertati pt insistenta .
Discuție succesiune
buna dimineata la toata lumea . ma aflu intr-un proces pt dezbatere succesiune dupa frate . un vecin de-al cumnatei mi-a spus ca aceasta a vandut mai multe lucruri care faceau parte din masa succesorala (un tv plasma , si alte lucruri care au fost transportate in cutii pt a nu fi vazute . acest vecin a intrebat-o de ce le vinde si i-a raspuns ca face ce vrea ca-i apartin ca sotie supravietuitoare . intrebare ;1-cum pot dovedi existenta acelor obiecte ? 2-are dreptate cumnata cand spune ca eu in calitate de sora nu am drept la ele ? va multumesc anticipat .
buna dimineata .profit de intelegerea dumneavoastra si as dorii sa imi spuneti daca eu ca sora nu am dreptul la bunurile ce apartin gospodariei , dar totusi avocatul meu le pune in masa succesorala pe langa imobil si masina , eu mai am dreptul la jumatate (cota mea ca sora
) sau imi scade cota ca nu inteleg , asa mai bine nu le trecem daca tot nu am dreptul .sa nu credeti ca sant avara dar mi s-a intors si mie roata sa iau de la cumnata mea asa cum si ea m-a lasat saraca cand mi-au murit parintii . va multumesc ca ma ascultati si astept raspuns .
imi cer scuze din suflet
va multumesc pt raspuns dar nu e asa de usor de cate ori vreau sa intreb ceva imi spune sa nu mai fiu curioasa ca stie dansul ce face . o zi buna in continuare .
buna ziua . vreau sa va intreb pe dumneavoastra pt ca mi-e frica sa nu se supere avocatul meu pe mine daca ii pun intrebari -dumneavoastra mi-ati spus ca mobilierul si electrocasnicele ii revin sotiei supravietuitoare , si totusi avocatul meu a zis ca le trece in masa succesorala . ce rost mai au daca eu ca sora nu am dreptul la ele .stiti de ce le-a pus ? spuneti-mi va rog frumos . va multumesc .
buna ziua . da are sotie supravietuitoare .
Discuție succesiune
buna ziua . as dori sa-mi spuneti eu in calitate de sora a decedatului (fara copii si parinti ) pot trece in masa succesorala mobilierul si electrocasnicele sau doar masina si apartamentul ? majoritatea au fost cumparate cu bani din alte mosteniri de la parintii nostri (dezbateri succesorale dupa parinti ) bani dati de mine ca sora . va multumesc
va multumesc pt raspuns , intradevar au fost scoase certificate de mostenitor iar fratele si-a luat partea in sulte , dar sotia fratelui probabil incerca sa ma santajeze pt a nu dezbate eu succesiunea dupa frate pt ca nu au copii . inca odata va pup si va multumesc .
buna ziua . doresc sa va relatez cazul meu mai in amanunt si sa-mi raspundeti dumneavoastra . s-a cumparat un teren astfel ; bunica 500 m -mama (sg fica a bunicii ) 250 m -si tata (sotul mamei ) 250 m . a murit prima bunica , la trei luni dupa bunica moare si mama . s-a dezbatut succesiunea dupa mama si in masa succesorala s-a pus 750 m teren desi mama cumparase doar 250 m . intrebare -fratele mai poate cere ceva din pamantul bunicii cu atat mai mult cu cat si tata a decedat si iar sa impartit acel pamant cu alte cote ? va multumesc pt intelegere si daca nu m-am facut inteleasa sa ma intrebati ca sa avem un raspuns corect .