buna ziua . as dori sa-mi spuneti eu in calitate de sora a decedatului (fara copii si parinti ) pot trece in masa succesorala mobilierul si electrocasnicele sau doar masina si apartamentul ? majoritatea au fost cumparate cu bani din alte mosteniri de la parintii nostri (dezbateri succesorale dupa parinti ) bani dati de mine ca sora . va multumesc
buna ziua . vreau sa va intreb pe dumneavoastra pt ca mi-e frica sa nu se supere avocatul meu pe mine daca ii pun intrebari -dumneavoastra mi-ati spus ca mobilierul si electrocasnicele ii revin sotiei supravietuitoare , si totusi avocatul meu a zis ca le trece in masa succesorala . ce rost mai au daca eu ca sora nu am dreptul la ele .stiti de ce le-a pus ? spuneti-mi va rog frumos . va multumesc .
In primul rand, atata timp cat ati incheiat un contract cu avocatul dv si ati platit si un onorariu nu vad de ce va este "frica" sa intrebati avocatul.
Bunurile respective intra in masa succesorala, insa doar ca si valoare, pentru stabilirea valorica a cotelor, dar ele revin sotiei supravietuitoare. Intrebati avocatul orice va apasa pe suflet.
Succes!
Masa succesorala
dantronik
buna seara.o persoana decedata(parinti decedati) fara copii si fara frati cele mai apropiate rude fiind veri primari care intra la masa succesorala.persoana ... (vezi toată discuția)
Intrebare
BoangherMihaela
buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa ... (vezi toată discuția)