avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masa succesorala

buna seara.o persoana decedata(parinti decedati) fara copii si fara frati cele mai apropiate rude fiind veri primari care intra la masa succesorala.persoana decedata a mai avut un var primar decedat si acesta, deci al cincelea care are un copil ,intrebarea este copilul varuluidecedat intra la masa succesorala impreuna cu ceilalti patru veri culegind dreptul ce i se cuvenea tatalui?multumesc
Ultima modificare: Luni, 9 Martie 2015
dantronik, utilizator
Cel mai recent răspuns: andreigrigoriu , moderator 10:10, 12 Martie 2015
nu intră.
:ban:Avertisment moderator!

Stimate forumist @dantronik

Vă rog să nu mai deschideți topicuri repetând aceeași întrebare. În acest sens, Regulamentul Forumului prevede:

3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.

Cu stimă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mihaela70 mihaela70 buna ziua . as dori sa-mi spuneti eu in calitate de sora a decedatului (fara copii si parinti ) pot trece in masa succesorala mobilierul si electrocasnicele ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)