buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa apartamentului nici postasului ca sa nu semneze primirea citatiilor ,a lasat vorba vecinilor sa spuna ca nu este in localitate )cum pot face sa incep dezbaterea? in lipsa ei cu instanta se poate sau trebuie sa renunt? va multumesc
Vă rog să nu mai deschideți topic-uri cu temă similară celor deschise anterior și nici să nu dublați mesajele postate anterior.
În acest sens, Regulamentul prevede:
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.
Vă mulțumesc pentru înțelegere,
moderator,
Andrei Grigoriu
va rog frumos spuneti-mi daca sotul a murit si nu si-a dorit sa dezbata succesiunea dupa bunica lui,sotia poate deschide succesiunea ,ar dorii sa intre in posesia unui teren ce i-a apartinut bunicii sotului.mentionez ca decedatul are si o sora vitrega.va multumesc.