avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

buna dimineata.spuneti-mi va rog frumos daca cumnata mea nu doreste deschiderea succesiunii dupa frate(nu raspunde la tel avocatului,nu deschide usa apartamentului nici postasului ca sa nu semneze primirea citatiilor ,a lasat vorba vecinilor sa spuna ca nu este in localitate )cum pot face sa incep dezbaterea? in lipsa ei cu instanta se poate sau trebuie sa renunt? va multumesc
Cel mai recent răspuns: BoangherMihaela , utilizator 23:30, 14 Februarie 2013
:ban: Avertisment moderator!

Stimat forumist @BoangherMihaela,

Vă rog să nu mai deschideți topic-uri cu temă similară celor deschise anterior și nici să nu dublați mesajele postate anterior.

În acest sens, Regulamentul prevede:
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topic-urile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori, utilizatorul urmand a fi avertizat, iar ulterior, in caz de nerespectare a avertismentului, va fi banat temporar sau defintiv.

Vă mulțumesc pentru înțelegere,
moderator,
Andrei Grigoriu


Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2013
andreigrigoriu, moderator
va rog sa ma iertati.multumesc pt intelegere
va rog frumos spuneti-mi daca sotul a murit si nu si-a dorit sa dezbata succesiunea dupa bunica lui,sotia poate deschide succesiunea ,ar dorii sa intre in posesia unui teren ce i-a apartinut bunicii sotului.mentionez ca decedatul are si o sora vitrega.va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate radu_capcaunu radu_capcaunu unui coleg de al meu ia expirat ci.suntem in germania.ce ar putea sa faca? (vezi toată discuția)
Prescriptie AlexandruStanica AlexandruStanica Actiunea in executare a obligatiilor contractuale in baza vechiului cod civil, in cati ani se prescrie? (vezi toată discuția)
Donatie deghizata flori_minicards flori_minicards ce sanse am sa demonstrez ca pentru un apartament ce sa facut acte de vanzare cumparare de catre socrul meu nu sa platit nimic merita sa merg in ... (vezi toată discuția)