buna ziua in data de 27-04-2013 am cumparat de la un magazin de bricolaj un hidrofor in data de 11-05-2013 au venit instalatori sal instaleze dar am observat cu stupoare ca nu functioneaza in data de 13-05-2013 am mers cu hidroforul la magazin sa mil schimbe in baza bonului fiscal si a garantie tin sa specific ca pe bonul fiscal scrie ca pot in 30 zile sa returnez sau sa schimb produsul daca nu functioneaza. doamna sefa de la roionul gradina mi-a spus sec ca nu poate schimba si ca sal duc eu la service,iam aratat ce scrie pe bonul fiscal si mia raspuns la fel de sec ca nu face parte din politica firmei. am mers la opc si am facut o sesizare acestia au sunat la firma de unde am cumparat hidroforul si au vorbit cu directorul de acolo care acesta a spus sa vin cu hidroforul ca mil schimba am luat iar un taxiu si am mers la magazin iarasi aceasi problema sefa de la raionul gradina nu a vrut sa mil schimbe am incercat sa vorbesc cu directorul de magazin dar acesta era plecat am mers din nou la opc si am mai facut alta reclamatie in care am cerut sa-mi schimbe hidroforul si sa imi dea cei de la magazin bani pe transportul cu taxiul acestea insemind 70ron dovedit cu bonuri fiscale.in situatia in care sunt eu va rog sami spuneti unde ma mai pot adresa sa imi cer drepturile de consumator precijez ca pe bonul fiscal am cumparat de la acel magazin produse in valoare de 4500ron iar cu 3 zile in urma am mers la magazin sa schimb un pachet de parchet ca era deteriorat si acestia mi lau schimba fara nici o problema va rog ajutatima ca nu stiu unde sa ma mai adresez
bun noi cei care vrem sa vindem putem sai chemam in instanta pe cei doi care nu vor sa vanda???si sai obligam sa vinda sau sa ne despagubeasca??? la suma reala a pieti imobiliare????
multumesc am uitat sa precijez ca noi vrem sa vindem apartamentul pentru a acoperi 2 credite ramase restante de la tata unul de 22000ron si unul de 8000ron si restul banilor sa cumparam o casa pentru mama sa-si traiasca batrinetea cit mai are de trait . precijez ca aceste credite nu au mai fost platite din luna septembrie 2012 iar acum au ajuns la un birou de exzecutare silita si neu pus ca termen de plata 30zile ca sa acoperim tot creditul,astazi noi am avut client interesat sa cumpere dar frati mei nu au vrut sa semneze antecontractul de vinzare cumparare pe motiv ca este prea ieftin ei chiar vor exsagerat de mult pe acest apartament. cum pot face sa nu ajunga sa al exzecute firmele de recuperare ???
buna ziua am si eu o intrebare suntem 5 mostenitori al unui apartament cu 3 cam, mama mea are 60la suta partea ei si restul suntem 4 copii cu cite 10la suta fiecare. mama cu 2 copii vrem sa vindem apartamentul dar ceilalti doi copii nu vor sa vanda, mentionez ca cei doi copii ai cite 10la suta din cota parte cum putem vinde apartamentul daca cei doi nu vor???deci mama are 60la suta si noi doi cite 10la suta fiecare deci per total 80la suta vrem sa vindem iar 20 la suta nu vrea.cum putem face acest lucru in speta sal vindem. va multumesc o zi buna in continuare