Daca un procuror mi-a respins o cerere, pot sa insist tot catre acceptaarea acelei probe? Recunosc ca si eu am cam scris-o gresit insa si procurorul a cam inteles-o gresit.
Adica de ce sa fac plangere la prim procuror? ar arata cam "rautacios" - plangacios.
Victima i-a reprosat cateva sotiei acestuia. Insa in declaratia la politia a zis ca s-a certat cu ea.
Si a venit smecherul ala si a zis ca se tot dadea la sotia lui sa se culce cu ea desi el zicea sa termine
victima nu a mentionat problema, doar ca i-a reprosat...
azi s-a laudat la 5 la carciuma ca a mintit, zicand ca ar fi trecut si testul poligrafic intrucat lui I SE PAREA ca vrea mai mult ala de la SOTIA LUI.
:p
Daca doresc sa pun o noua cerere de redeschidere a UP, am obtinut de curand noi probe pot sa le depun direct la procurorul de caz sau trebuie neaparat la prim procuror? Nu au trecut cele 20 de zile de cand am primit raspunsul.
Invinuitul dupa ce a fost scos de sub urmarirea penala datorita unei minciuni spuse, a afirmat fata de alte persoane, chiar si fata de persoana vatamata ca a mintit....
Ala s-a semnat asa ori sa faca pe nebunul ori dupa 6-12 luni sa va ia la misto ca nu el a declarat aia, si ca poate e altul.... unii se folosesc de dreptul la tacere.... alti uite asa stiu sa faca.