avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala - partea vatamata s-a semnat Iisus ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala - partea vatamata s-a semnat Iisus Hristos, legalitate

Am avut o problema... cu un fost angajat. Nemultumit ca nu i-am dat bani cu imprumut m-a luat de grumaz si mi-a tras 3 pumni inainte sa pot reactiona. (Mai bine zic secretarele, eu inainte sa ma pot feri)

Am primit doar 5 zile IML, deci eram destul de umflat... am vazut pe forum ca altii au primit 7-8 pt. acelasi lovituri.

Politistul a considerat ca e pericol social ridicat deoarece m-a lovit pt. ca nu i-am oferit suma de bani, si pentru ca era subalternul meu - dar procurorul a dispus altfel.

Baiatul respectiv a primit SUP pe 18^1 si amenda de doar 200 lei (nu comentez). Am zis sa-l trag la raspundere si pe civil, mai ales ca multa lume a aflat de incident si totusi ma consider un om educat.

Astazi cand sa ma duc sa inaintez plangerea pe civil, numai ce ma uit peste declaratia lui data atat la politie cat si la parchet - s-a semnat "Iisus Hristos" - foarte greu lizibil la prima aruncatura de privire, dar daca te uiti foarte atenta scrie destul de clar - adica se disting clar litrele, chiar daca scrisul e mazgalit ca o semnatura. Se pare ca a si lucrat un pic la semnatura, pare o semnatura uzata.

Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:57, 22 Martie 2013
Nu va faceti griji.Am vazut semnaturi cu '' X '' sau tras o linie .La o expertiza grafologica se va constata ca el a scris.De regula se scrie semnatura indescifrabila.
Concret ,ce relevanta are aspectul invocat de dvs in cadrul solutionarii incidentului ?
In conditiile in care autoritatea competenta a analizat actiunea si declaratiile partilor si a dispus masurile precizate,daca apreciati util si necesar puteti sesiza oficial aspectul constatat de dvs,dar care nu va avea drept consecinta dispunerea altor masuri ,nici in ceea ce priveste numarul de zile acordate dvs nici in ceea ce priveste pericolul social
Ala s-a semnat asa ori sa faca pe nebunul ori dupa 6-12 luni sa va ia la misto ca nu el a declarat aia, si ca poate e altul.... unii se folosesc de dreptul la tacere.... alti uite asa stiu sa faca.

declaratia a fost data in fata organelor statului si , daca asa intelege dansul sa semneze nu puteau sa-i faca nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretentii restituire imprumut Gyodesign Gyodesign Buna ziua revin cu acelasi subiect,am pe rol un proces restituire imprumut. am facut rost de actiune,unde scrie,citez: Subsemanatul xxxx,ii voi restitui ... (vezi toată discuția)
Traducere refuzatã de autoritaþi! conþinut ºtampilã "definitiva ºi irevocabilã" text incomplet edyon edyon Am o sentinta de divort definitiva si irevocabila,pe care am dat-o spre traducere in limba germana.Iar aceasta traducere nu imi este acceptata in Germania,pe ... (vezi toată discuția)
Ce s-ar fi intamplat daca hristos nu ar mai fi inviat ?! Costinel Burca Costinel Burca Credeti ca Biserica ar fi falimentat ?! Indraznesc sa sper ca topicul asta nu va fi inchis ! :sorry: (vezi toată discuția)