avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere respinsa - pot sa ma plang tot la acelasi ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere respinsa - pot sa ma plang tot la acelasi procuror

Daca un procuror mi-a respins o cerere, pot sa insist tot catre acceptaarea acelei probe? Recunosc ca si eu am cam scris-o gresit insa si procurorul a cam inteles-o gresit.

Adica de ce sa fac plangere la prim procuror? ar arata cam "rautacios" - plangacios.
Cel mai recent răspuns: fig56 , utilizator 12:51, 23 Martie 2013
Plangerea impotriva masurilor sau actelor de urmarire penala, in cazul dvs a ordonantei intocmite de procuror prin care s-a dispus respingerea cererii de administrare de noi probe, in temeiul 278 c.p.p.,o veti adresati prim procurorului.
dar daca doresc sa revin , nu sa ma plang ca un plangacios? e chiar de treaba tipu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sup la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei romane ? dilema dilema Buna ziua, Doresc sa adresez urmatoarea intrebarea domnilor si doamnelor avocat de aici : Un SUP la dosar poate afecta in vreun fel obtinerea cetateniei ... (vezi toată discuția)
Art 278 ind.1 c.p.p. si art 2781 c.pr.pen? desirelia75 desirelia75 am depus o plangere la parchet impotriva ordonantei de neancepere a urmaririi penale si dupa 2 luni am primit si rasp prim procurorului,asta dupa ce am depus ... (vezi toată discuția)
Art 278 al3c.p.p. liviuu liviuu Ma puteti ajuta ca nu am gasit pe net acest articol. La ce se refera? (vezi toată discuția)