avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Activitate vichimary

Activitate vichimary

Buna ziua si multimesc din suflet pentru incurajare.Practic ,ma simt frustrat pentru ca nu stiu unde am gresit sau daca am gresit.Am absolvit cursuri de perfectionare,am fost activ,am rezolvat indatoririle conform fisei postului si nu numai.Ma gandesc ca poate s-a aflat ca mi-am depus CV-URI SI IN ALTE FIRME,in vederea obtinerii unui post mai bun,nu stiu ce sa cred
Doresc sa fac o rectificare poate nu s-a inteles corect,EVALUAREA ANUALA este pozitiva,SCHIMBAREA DE PE POST MI-I S-A COMUNICAT VERBAL DE CATRE SEF,INVOCAND PLAFONAREA.
MULTUMESC enorm.Ma intreb, daca nu voi semna fisa de post nou ce se va intampla?
Lucrez la o companie multinationala pe un post de conducere de 3 ani. Conform evaluarilor realizate de seful ierarhic a reiesit ca sunt compatibil cu postul actual. Cu putin timp in urma insa, am primit un feedback negativ de la sef (plafonare profesionala fara sansa de a ma dezvolta) din toata discutia reiesind ca doreste sa ma inlature de pe post. Cu toate acestea, motive de rea credinta pot fi gasite, in ciuda evaluarii competentelor profesionale. Seful direct mi-a propus o pozitie inferioara, un post ce nu apare in organigrama.
Nu sunt de acord sa accept acest post. Exista sansa sa fiu concediat daca refuz? Ce alternative, drepturi am?

Multmesc.
Cu stima,
doamna Viorica
Sotul a primit CITATIE de la JUDECATORIE,in care scrie ca este chemat in calitate de martor,pentru FOND ART.215 ,ind.1C.p .Partea citata are dreptul la un aparator cu care sa
sa se prezinte in instanta la termenul fixat.In cazurile prevazute de art171 alin.2 si 3 COD PROCEDURA PENALA .Nu el a deschis acest dosar penal,el fiind victima c
Buna ziua.Sunt disperata pentru ca fostul sot,fiind presedinte de asociatie de proprietari,a fost citat intr-un dosar penal,si i s-a cerut sa -si ia si avocat.pentru aparare.Cazul consta in furtul a 300 milioane velchi din asociatie de catre casiera acum 3 ani.Ea a recunoscut ca i-a furat singura,deci sotul nu are nici o vina.Intre timp cenzorul care a verificat actele a murit.MIE mi-e teama ca tribunalul sa nu decida sechestru pe bunurile comune pe care inca nu le-am divizat.{un aprtament si un teren}ASTEPT cu nerabdare raspunsul dv. Cu respect si mii de multumiri.
A FOST CITAT in calitate de martor,pentru Fond delapidare art.215 in. 1 C.P. de catre JUDECATORIA BRASOV, PENAL