avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Activitate puiutz90

Activitate puiutz90

mam prezentat din nou la serviciu rutier mures pentru ca cei de la cluj au zis ca in 15 iunie imi primesc permisul. de la mures mi se spune ca mi sau mai adaugat 120 de zile pedeapsa pentru a 2 fapta pe care am comiso, si ca trebuie sa dau examenul pentru redobandire, si ca pedepsele astea 2 ( cea de 90 de zile , respectiv 120 de zile) nu se suprapun. bun, dau examen, am fost admis la examen, ma prezint la serviciu rutier mures sa fac o cere tip. acolo imi zice ca e fapta pe judetul cluj, si sa ma duc la cluj. ma duc la cluj. ce de la cluj imi zic ca nu trebuia sa dau examenul, ca nu se aproba cererea la fapta comisa de mine. am lasat cererea si actele acolo si miau zis sa astept raspuns in posta. au trecut aproape 2 saptamani, si inca nimic. io nu mai inteleg nimic. oare pot sa cer o detaliere a abaterilor de circulatie al mele, si data cand expira pedepsele si toate cele? ca mam cam saturat de drumuri. multumesc
buna dimineata, dupa cum am mai spus, postez din nou, poate ajuta pe cineva. am fost la serviciul rutier mures care mau trimis din nou la cluj, am predat hotararea judecatoreasca, si mi sa spus ca trebuie sa astept 120 de zile de la data luarii hotarari judecatorului, acesta perioada se va termina in 15 iunie 2013. bafta tuturor
buna, as vrea sa ajut daca se poate. am fost cam in aceasi situatie, daca dosarul dumneavostra a fost trimis cu propunerea scoaterii de sub urmarirea penala, si nu ati mai avut alte antecedente penale vi se va aproba, asta depinde de procuror, iar daca se aproba nu veti putea cere dreptul de a conduce o luna, asta e doar in cazul de urmarire penala,
iarasi daca se aproba o sa va dea o amenda cu caracter administrativ intre 100 si 50000 roni plus cheltuieli judiciare, mie mia dat amenda administrativa 1000 roni si cheltuieli judiciare 43 de lei. sper sa va fii fost de ajutor si mult noroc
buna seara,
dupa aproape 4 luni de la savarsirea infractiuni de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana care are permisul suspendat, am primit o comunicare de la parchetul de pe langa judecatoria turda prin care mi se aduce la cunostinta scoaterea de sub urmarirea penala, si mi sa aplicat o amenda cu caracter administativ in valoare de 1000 lei, si cheltuieli judiciare in valoare de 43 lei.

ma bucur ca am scapat asa repede, dar
intrebarea mea este: daca achit aceste sume si prezint chitantele la sediul parchetului , in cat timp imi voi recapata permisul?

mentionez faptul ca nu e specificata nici o data limita pentru achitarea amenzii administrative.

va multumesc
pe prima dovada scria ceva de genul, a condus autoturismul marca dacia logan culoare rosu+alb (taxi) cu numar de inmatriculare xxxxx pe strada xxxxxxx fiind inregistrat de aparatul marca xxxxxx fiind montat pe auto MAIxxxx neoprind la trecerea la nivel cu calea ferata cand semnalele cu lumini rosi fiind in functiune . la confiscarea: suspendarea dreptului de a conduce pe o perioada de 90 de zile. care mia fost retinuta a doua zii. si mau lasat sa plec, era noapte deja si nam stat sa citesc, am ajuns acasa am citit si am vazut ca in loc de numarul de zile scria fara valabilitate.

pe adoua scrie: a condus auto dacia logan cu numar de inmatriculare xxxxxxx pe strada xxxxx avand permisul de conducere suspendat, iar dovada expirata
de ce mi sa eliberat a doua dovada cu mentiunea '' a condus avand permisul suspendat iar dovada expirata, daca prima dovada era fara valabilitate?. credeti ca sa aplicat legea corecta?
buna seara. ma numesc Borics Ferenc , si as avea si eu doua intrebari...
in data de 12.02.2013 am fost prins traversand la nivel cu o cale ferata pe rosu.
mia fost suspendat permisul pe o perioada de 90 de zile, si eliberat ''dovada fara valabilitate''.
in dimineata zilei de 13.02.2013 am fost nevoit sa duc masina la firma,( mentionez, lucram ca taximetrist) cand am fost oprit din nou.
mia fost retinuta dovada si eliberata alta dovada cum ca am condus auto pe drumurile publice cu permisul suspendat iar dovada expirata.
am fost condus la sectia de politie campia turzii jud cluj unde mi sa intocmit dosarul penal, in care am declarat ca neavand cine sa duca masina la firma am hotarat sa conduc eu. mentionez ca locuiesc in ludus jud mures.

intrebarea mea este urmatoarea...

de ce mi sa eliberat a doua dovada cu mentiunea '' a condus avand permisul suspendat iar dovada expirata, daca prima dovada era fara valabilitate?

si a doua intrebare...
cat dureaza pana imi voi recapata permisul in care dintre judete va trebui sa ma prezint la proces si la ce sa ma astept?

multumesc!!!