Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns .tin sa mentionez ca aveam permis spaniol .Am fost oprit in trafic avand o alcolemie de 0.73 in aerul expirat si 1.35 in sange asta sa intamplat in 21-09-2012 iar in 29-03-2013 am primit hotararea judecatoreasca definitiva.In data de 02-04-2015 am fost pentru a da examenul de redobandire si nu am rezolvat nimic ,cei de la politie au zis ca asteapta un raspuns de la autoritatile spaniole .Ce trebuie sa fac pentru a obtine din nou permis.Cu stima.
condamnat la 8opt luni închisoare. În baza art. 81 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 2 ani şi 8 luni stabilit în condiţiile art. 82 C.pen. şi 83 C.pen. Interzice inculpatului exercitarea drepturilor civile prevăzute de art. 64 lit.a teza a II şi lit. b C.pen. pe durata indicată de art. 71 C.pen., iar în baza art. 71 alin.5 C.pen. suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata suspendării executării pedepsei principale. În baza art. 191 C.p.p. obligă inculpatul la 420 lei cheltuieli judiciare statului din care suma de 200 lei onorariu apărător din oficiu va fi plătită în avans către Biroul Gorj, din fondurile Ministerului Justiţiei. Cu recurs.. VA ROG SA IMI EXPLICATI CE INSEAMNA.
Am si eu o intrebare ,am fost prins conducand masina cu o alcolemie de 0.78 in aerul expirat, la data de 29-09-2012 iar procesul va avea loc peste o saptamana.am inteles ca o sa primesc 5 luni cu suspendare si anularea permisului. detin permis spaniol. se poate face redobandire dupa un an de zile . intrebarea este dupa un an de zile de cand ramane hotararea definitiva in instanta sau din data cand am fost prins. va multumesc.