avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis spaniol anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis spaniol anulat

Buna ziua,am si eu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns .tin sa mentionez ca aveam permis spaniol .Am fost oprit in trafic avand o alcolemie de 0.73 in aerul expirat si 1.35 in sange asta sa intamplat in 21-09-2012 iar in 29-03-2013 am primit hotararea judecatoreasca definitiva.In data de 02-04-2015 am fost pentru a da examenul de redobandire si nu am rezolvat nimic ,cei de la politie au zis ca asteapta un raspuns de la autoritatile spaniole .Ce trebuie sa fac pentru a obtine din nou permis.Cu stima.
Cel mai recent răspuns: seat , utilizator 01:25, 24 Aprilie 2015
In Spania se anuleaza permisul pentru alcool peste 0.8? Daca nu se anuleaza ci se suspenda atunci nu aveti permisul anulat.
Ptr alcolemia care am avuto eu in Spania se suspenda 1 an nu se anuleaza.
Atunci luati legatura cu autoritatile spaniole si interesati-va de stadiul permisului.
Am sunat si la ambasada Spaniei la Bucuresti dar nici ei nu mi-au dat nici un raspuns.
Nu are nicio legatura ambasada. Trebuie sa va interesati la autoritatea emitenta din Spania sau la IGP daca au trimis permisul in Spania.

Alte discuții în legătură

Redobandirea dreptului de a conduce Daniel DMD Daniel DMD Buna ziua.am fost prins pe 5-04-2015 baut la volan Permisu de conducere rste obtinut in Spania nu este Romanesc .... Dupa un proces si recurs pe 28-02-2017 am ... (vezi toată discuția)
Etilotest 0.78 - proces, data la care se poate da examen cipr cipr Am si eu o intrebare ,am fost prins conducand masina cu o alcolemie de 0.78 in aerul expirat, la data de 29-09-2012 iar procesul va avea loc peste o ... (vezi toată discuția)
Detin doua permise de conducere liapetrariu2010 liapetrariu2010 Sunt rezident in spania si am detinut 2 permise 1 de romania si 1 de spania obtinut prin examen.Anu trecut am avut un accident in romania cu camionu si prin ... (vezi toată discuția)