Astăzi am fost informat de biroul de personal ca s-a primit o solicitare de poprire pe o treime din salariul meu din partea unui executor judecătoresc.intr-adevăr, executorul are o Sentință definitiva si executorie împotriva bunicului meu, care a fost acționat in judecată pentru recuperarea unei datorii de la un furnizor de energie termică după ce acesta a decedat. Nefiind făcută succesiunea si nefiind nici primul succesor, nu înțeleg cum au ajuns la mine. INTR-adevăr domiciliul din buletin este același cu al bunicului si de asemenea purtam același nume, inclusiv initiala tatălui dar CNP -utile sunt total diferite el fiind născut in 1924 eu in. 1986.as vrea sa ii acționez in civil, sa le cer daune si in același timp sa le fac si plângere penală pentru fals, atât timp cât ei erau Conștienți ca bunicul e decedat, pentru ca au încercat sa i-l convingă pe tatăl meu sa facă succesiunea. Ce părere aveți ? Cum ar trebui sa procedez?
Buna ziua.
Am luat un telefon la abonament. Pentru nu stiu ce motiv a trebuit sa achit valoarea abonamentuljui in avans pe 3 luni, aproximativ 395 RON. In a 3 luna de facturare mi-a venit de platit o suma, destul de mica, dar care nu se justifica. Am facut sesizari la [Editat], raspunzandu-mi ca au calculat corect. Problema este ca suma facturilor emise este mai mica decat suma achitata. dupa 3 sesizari, si amenintarea ca le fac plangere penala pentru inselaciune, mi-au raspuns ca intr-adevar s-a gresit si imi restituiesc suma cuvenita. Mentionez ca la primele 2 sesizari scrise mi-au spus ca s-a calculat corect, iar la a 3-a telefonica mi s-a spus ca raspunsul primit in scris este definitiv (evident n-a fost chiar asa).
Acum as vrea sa stiu daca as putea denunta contractul pentru acest motiv.
oricum plangere penala tot cred ca o sa le fac.