avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Denuntare contract companie de telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Denuntare contract companie de telefonie mobila

Buna ziua.
Am luat un telefon la abonament. Pentru nu stiu ce motiv a trebuit sa achit valoarea abonamentuljui in avans pe 3 luni, aproximativ 395 RON. In a 3 luna de facturare mi-a venit de platit o suma, destul de mica, dar care nu se justifica. Am facut sesizari la [Editat], raspunzandu-mi ca au calculat corect. Problema este ca suma facturilor emise este mai mica decat suma achitata. dupa 3 sesizari, si amenintarea ca le fac plangere penala pentru inselaciune, mi-au raspuns ca intr-adevar s-a gresit si imi restituiesc suma cuvenita. Mentionez ca la primele 2 sesizari scrise mi-au spus ca s-a calculat corect, iar la a 3-a telefonica mi s-a spus ca raspunsul primit in scris este definitiv (evident n-a fost chiar asa).
Acum as vrea sa stiu daca as putea denunta contractul pentru acest motiv.
oricum plangere penala tot cred ca o sa le fac.

Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: luccius , utilizator 15:51, 23 Martie 2013
Puteti solicita reziliere contractului in functie de clauzele acestuia.
Nu cred ca exista vreo clauza in contract care sa spuna "rezilierea este posibila atunci cand [Editat] va umfla facturile". :) Multumesc oricum
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Martie 2013
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare abonament orange ionutadriandragut ionutadriandragut buna ziua, vreau sa renunt si eu la abonamentul orange me 5 sunt in ultimile 5 luni de periada contractuala. M-am suparat cu ei sunt client de 5 ani si nu ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefonie carsteaverginica carsteaverginica buna seara. am semnat un contract pe 24 luni cu o retea de telefonie dar am ramas fara loc de munca si nu mai pot achita facturile la abonament . cum pot ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonie neplatit- consecinte catsimika catsimika Buna seara, in 2010 mi-am facut abonament la [editat] si am cumparat un telefon, ab era pe 2 ani. in 2011 am facut ultima plata la acest abonament dupa care ... (vezi toată discuția)