avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere abonament telefonie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere abonament telefonie

buna seara. am semnat un contract pe 24 luni cu o retea de telefonie dar am ramas fara loc de munca si nu mai pot achita facturile la abonament . cum pot inceta contractul fara a fi obligata sa platesc taxele enorme de reziliere ? ce ma sfatuiti ? multumesc anticipat.
Nu puteti, poate gasiti pe cineva sa il preia, desi nu cred.

Taxa de reziliere a contractului la telefonie mobila este o clauza abuziva. " restrâng sau anulează dreptul consumatorului de a denunța sau de a rezilia unilateral contractul, în cazurile în care: comerciantul a modificat unilateral clauzele prevăzute la pct. 5; comerciantul nu şi‐a îndeplinit obligațiile contractuale; comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe în cazul denunțării unilaterale;". Nu cred ca suntem obligati sa garantam activitatea firmei de telefonie. Singurul motiv pentru care ii platim este multumirea noastra pentru serviciul prestat de ei. Eu asa stiu ca este in economia de piata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract aledical aledical Buna ziua , daca stie cineva daca a intrat in vigoare legea care nu mai obliga sa platim taxa de reziliere contract telefonie mobila. (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)