buna seara. am semnat un contract pe 24 luni cu o retea de telefonie dar am ramas fara loc de munca si nu mai pot achita facturile la abonament . cum pot inceta contractul fara a fi obligata sa platesc taxele enorme de reziliere ? ce ma sfatuiti ? multumesc anticipat.
Taxa de reziliere a contractului la telefonie mobila este o clauza abuziva. " restrâng sau anulează dreptul consumatorului de a denunța sau de a rezilia unilateral contractul, în cazurile în care: comerciantul a modificat unilateral clauzele prevăzute la pct. 5; comerciantul nu şi‐a îndeplinit obligațiile contractuale; comerciantul a impus consumatorului, prin contract, clauze referitoare la plata unei sume fixe în cazul denunțării unilaterale;". Nu cred ca suntem obligati sa garantam activitatea firmei de telefonie. Singurul motiv pentru care ii platim este multumirea noastra pentru serviciul prestat de ei. Eu asa stiu ca este in economia de piata.
Contract telefonie mobila
axw
Buna ziua,
Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)