mottofreee a scris:
Daca din expertiza reiese ca circulati ilegal (viteza mare si defectiuni la sistemul de franare) RCA se va exonera de raspundere in acest temei si ramaneti bun de plata.
Nu poate fi vorba de culpa comuna din moment ce autoturismul circula regulamentar .
Ma indoiesc ca expertiza va putea determina viteza altfel decat din declaratii si viteza fiecarui autovehicul .
Angajati un avocat deoarece oricum in conditii de acvaplanare franele sunt inutile - ca sofer profesionist se presupune ca cunoasteti acest lucru ; de asemenea la acvaplanare nu ai nici directie - acest motiv poate fi invocat dar avocatul care vede toate actele poate sa se pronunte mai bine si nu are nici o relevanta ca nu este vorbitor de engleza .
Viteza se vede foarte clar. Soferii poseda un card care se introduce in aparatul Tahograf la urcarea in vehicul. Pe acesta se scrie viteza. Deci se vede clar viteza pana la momentul impactului.
Culpa comuna in nici un caz.
Eu eram in franare in momentul in care am intrat in sleaul cu apa. Daca sleaul acela nu exista, nimic nu se intampla.
Pentru mine are relevanta, daca el nu vorbeste engleza. Pentru ca astfel ne putem intelege. Eu nu cunosc bulgareste, doar romana si engleza. Altfel spus ar trebui sa angajez si un tranzlator si nu stiu daca imi permit. Inca nu am ajuns la avocat. Am gasit pe cineva la Ruse care vorbeste romana si mi-a cerut sa vada Mandatul.
Va multumesc pentru ajutor.