avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mutare pedeapsa din Bulgaria in Romania
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mutare pedeapsa din Bulgaria in Romania

Buna ziua!
Am avut un accident auto rezultat din defectarea sistemului de franare al camionului si care a rezultat cu moartea unei persoane. La indemnul doamnei avocat am admis ca sunt vinovat si din lipsa de translator competent se pare ca am recunoscut faptul ca aveam viteza depasita de BUNA VOIE. Asa ca am schimbat avocatul si sunt sanse foarte mari sa execut pedeapsa. Sunt la ultimul apel deja. Doamna avocat actuala m-a rugat sa ma informez cui trebuie sa ii adreseze scrisoare in Romania pentru mutarea si executarea pedepsei aici. Ma poate ajuta indruma cineva?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:23, 6 Iunie 2018
Evenimentul s-a întâmplat în Bulgaria.

UNHleaSHD a scris:

Buna ziua!
Am avut un accident auto rezultat din defectarea sistemului de franare al camionului si care a rezultat cu moartea unei persoane. La indemnul doamnei avocat am admis ca sunt vinovat si din lipsa de translator competent se pare ca am recunoscut faptul ca aveam viteza depasita de BUNA VOIE. Asa ca am schimbat avocatul si sunt sanse foarte mari sa execut pedeapsa. Sunt la ultimul apel deja. Doamna avocat actuala m-a rugat sa ma informez cui trebuie sa ii adreseze scrisoare in Romania pentru mutarea si executarea pedepsei aici. Ma poate ajuta indruma cineva?
Va multumesc anticipat.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Apelati la avocat roman dupa ce veti fi condamnat.
Se poate face transferul persoanei condamnate dar fara avocat angajat va dura foarte mult.

Ce pedeapsa aveti de executat?
Ultima modificare: Miercuri, 6 Iunie 2018
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Va multumesc pentru raspuns!
Momentan Procurorul a cerut 5 ani cu executare si s-a scazut la 3 ani si 4 luni.
La penitenciar sa mergeti la judecatorul delegat sau cum se numeste in Bulgaria si sa expuneti problema.
Păi, cred că se ocupa dna avocat de asta, nu? Așa a spus.

Alte discuții în legătură

Prima abatere. pedeapsa: inchisoare 3 ani si 2 luni nlcol2005 nlcol2005 Buna ziua! Este vorba de un dosar inchis ( apel, recurs) judecat in Italia. Pedeapsa finala a fost de 3 ani si 2 luni. A executat din pedeapsa 1 an si 4 ... (vezi toată discuția)
Detinere de cocaina andr_georgi andr_georgi O persoana foarte apropiata mie afost prinsa la granita din Bulgaria cu 500 kg de cocaina. A ost retinuta pe teritoriul Bulgariei. Acum urmeaza sa se judece. ... (vezi toată discuția)
Caz penal ralukuutza ralukuutza BUNA ZIUA!AM SI EU O INTREBARE LA DUMNEAVOASTRA.AM PRIMIT PEDEAPSA DE 11 LUNI CU INCHISOARE.CE SE INTAMPLA DACA NU MA PREZINT?CE SE INTAMPLA DUPA ASTEA 11 ... (vezi toată discuția)