. cel mai indicat este sa il dati afara , eu am avut un salariat de genul asta si a facut reclamatie la ITM. Au venit in control si am luat 10.000 lei amenda. Ei apleaca urechea la salariat nu la noi ,am contestat in Instanta si am termen in aprile 2014
. ma adresez dv. cu rugamintea de a ma indruma unde ma pot adresa pentu a rezolva problema cu vecinu care are doi caini ciobanesti mioritici si car4e stau toata ziua pe gard si latra. Problema este caci gardul este cam la H 1,20 m uar cainii ridicati pe gard au cam 1,70 m. Gardul este din plasa si oricand poate ceda sau cainii pot sari peste noi. Cotetul este si el lipit de gardul meu si nu pot niciodata curata pe langa gard . Toata ziua ii tine liberi prin curte si este imposibil sa poti face traba sau sa stai la o masa . Dupa cum am mai spus sar tot timpul pe gard, latra si ne arunca toate balele pe noi. Efectiv jumatate din curte nu o pot folosi. Programul mi-l fac dupa cum sunt inchisi cainii dar si atunci ne inebuneste cu latratul . Vecinul nu intelege ca ne deranjeaza si ne face in ambitie. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc