avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum pot scapa de , deranjul cainilor unui vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum pot scapa de , deranjul cainilor unui vecin

Buna ziua,

. ma adresez dv. cu rugamintea de a ma indruma unde ma pot adresa pentu a rezolva problema cu vecinu care are doi caini ciobanesti mioritici si car4e stau toata ziua pe gard si latra. Problema este caci gardul este cam la H 1,20 m uar cainii ridicati pe gard au cam 1,70 m. Gardul este din plasa si oricand poate ceda sau cainii pot sari peste noi. Cotetul este si el lipit de gardul meu si nu pot niciodata curata pe langa gard . Toata ziua ii tine liberi prin curte si este imposibil sa poti face traba sau sa stai la o masa . Dupa cum am mai spus sar tot timpul pe gard, latra si ne arunca toate balele pe noi. Efectiv jumatate din curte nu o pot folosi. Programul mi-l fac dupa cum sunt inchisi cainii dar si atunci ne inebuneste cu latratul . Vecinul nu intelege ca ne deranjeaza si ne face in ambitie. Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 14:28, 25 Martie 2013
Actionati-l in instanta pe obligatia de a face- sa-si inalte gardul si eventual sa il faca din alt material cat sa tina balele la el in curte.
Puteti incerca sa negociati cu el inlocuirea gardului, apelati la un mediator poate are mai multa putere de convingere, poate evitati judecata.
Buna ziua,

> multumesc pt. raspuns dar este de o nesimtire crasa nu te poti intelege cu el, efectiv te sfideaza , mai este si medic veterinar.
In situatia mentionata.aveti dreptul sa sesizati oficial politia responsabila,inclusiv autoritatea sanitar veterinara
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
elga50, moderator
Puteti sa le faceti cateva poze(color, in format mare) pe care sa le atasati ca probe intr-o actiune in instanta.Judecatorul cand v-a deschide dosarul, o sa arate si colegilor ce caini mari va deranjeaza pe dumneavoastra si poate ramane impresionat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul și-a montat lângă proprietatea mea un dispozitiv împotriva câinelui, care scoate un sunet perceput de copii ca foarte deranjant. ce pot face în acest caz? poliția nu intervine DianaLuiza DianaLuiza Bună ziua! Vecinul și-a montat lângă împrejmuirea mea care este din plasă metalica, împotriva cainelui din curtea mra, pe motiv ca latră la el, 2 ... (vezi toată discuția)
Am si eu o mare problema. mai exact stau la casa, si am probleme ... Claudiu1702 Claudiu1702 Am si eu o mare problema. Mai exact stau la casa, si am probleme cu vecinul din spate. Mai exact e foarte deranjat de faptul ca imi latra cainele. Cainele e un ... (vezi toată discuția)
Cane corso care a mers la vecin:( Bogdan_999 Bogdan_999 Buna ziua,am un cane corso in varsta de un an,care il tin legat in lant(stiu nu este bine sa il tin in lant,acm ii fac tarc) pentru un timp(Stau la casa la ... (vezi toată discuția)