avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate Danae04

Activitate Danae04

Răspuns la discuția vecini galagiosi
Buna ziua.
Exact in aceeasi situatie sunt eu, de un an si jumatate ne-am cumparat un apartament, in rate normal, si suntem in fiecare zi deranjati de vecinii de deasupra.
Cazul povestit de Elenna se potriveste perfect, dar ai mei au si incalzire in pardoseala, deci efectul de boxa e amplificat.
Tropaieli la orice ora, alergat, trasul de mobila indiferent de ora, mai nou de 2 luni au o problema la rezervorul de la baie, in sensul ca face un zgomot de fiecare data cand se trage apa de parca decoleaza un avion.
I-am zis administratorului despre problema, el le-a comunicat lor si continua sa faca la fel, cu nepasare si lipsa de bun simt.
Am sunat la Polita locala si ar fi posibililtea sa le fac o sesizare, dar nu stiu ce s-ar putea solutiona prin asta.
Am sa sun maine si la un avocat, sa vad daca exista o perspectiva legala de solutionare a problemei.
Va rog din suflet, dati-mi un raspuns, daca s-a solutionat problema dumneavoastra sau daca sunt alte persoane care au patit acelasi lucru si au gasit o solutie .
Multumesc!
Răspuns la discuția TVA cheltuieli protocol
Nu, produsele respective au fost achizitionate de catre noi si duse direct la sediul colaboratorilor.
Răspuns la discuția TVA cheltuieli protocol
O sa inregistrez cheltuiala respectiva ca si nedeductibila...
Răspuns la discuția TVA cheltuieli protocol
Nu cred ca m-am exprimat foarte bine anterior. Am o factura de 30 lei, apa, sucuri, etc. pentru o firma cu care am colaborat, iar aceste produse au fost livrate la firma respectiva, nu au fost protocol pentru vizitatorii nostri. Eu nu sunt foarte lamurita cum inregistrez factura respectiva si de ce maniera tratez TVA-ul, deductibil sau nu. Multumesc
Buna ziua. Cum consider TVA- ul pentru o cheltuiala de protocol care a constat in achizitionarea de apa si dulciuri pentru niste colaboratori? Deductibil sau nedeductibil?