avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Activitate oste

Activitate oste

Aplicatia care chipurile iti transmite "TALONUL MOV", de fapt iti transmite un document descriptiv fara nici o valoare, NU talonul mov!!!

Asteptam sa primesc TALONUL DE PENSIE, nu o vrajeala de document descriptiv, la fel de inutila ca si armata de bugetari care s-a ocupat de "implementarea acestui sistem informatic" anacronic si cu instructiuni de aplicare desprinse din evul mediu (desi este o aplicatie informatica si suntem in anul 2022, mileniul III, ca tara membra a UE, iar pentru aceasta aplicatie s-au cheltuit vagoane de bani, a trebuit sa fac doua deplasari pana la casa de pensii si sa astept decizia discretionara a CNPP de a-mi "aproba" deschiderea contului si de a-mi "aproba" cererile !!!).

Cand arati de pe telefonul mobil "documentul descriptiv" ce atesta faptul ca esti pensionar, ti se rade in nas !!!

"Bravo" pentru inca o nereusita a batalioanelor de bugetari a caror activitate pare a fi indreptata impotriva noastra, in loc sa ne ajute !!!
Multumesc foarte mult!
Intrucat ma numar printre cei putini care au primit si raspunsul de la Comisia Centrala de Contestatii din cadrul Casei Nationale de Pensii Publice (am asteptat aproape 4 ani !!!), inteleg ca trebuie sa chem in judecata atat CNPP-CCC, pentru anularea hotararii de respingere a contestatiei la cererea de recalculare, cat si CPMB, pentru emiterea unei noi decizii de recalculare.
Sunt pensionar bucurestean, iar Comisia Centrala de Contestatii mi-a respins contestatia.
Eu, aflandu-ma in termenul legal, chem in judecata:
- Casa Locala de Pensii de Sector, care a emis decizia de pensionare (a carei anulare o cer, impreuna cu emiterea unei noi decizii) fara sa imi ia in calcul o adeverinta cu venituri,
sau
- Casa Nationala de Pensii in cadrul careia functioneaza Comisia Centrala de Contestatii, cea care mi-a respins contestatia (cer de asemenea si anularea deciziei de respingere a contestatiei), motiv legal pentru mine sa inaintez actiunea in instanta,
sau
-ambele, adica Casa Locala de Pensii de Sector SI Casa Nationala de Pensii - Comisia Centrala de Contestatii[, asa cum am citit o decizie judecatoreasca (la adresa [ link extern ] ?