avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicatia care chipurile iti transmite \"TALONUL ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicatia care chipurile iti transmite "TALONUL MOV", de fapt ...

Aplicatia care chipurile iti transmite "TALONUL MOV", de fapt iti transmite un document descriptiv fara nici o valoare, NU talonul mov!!!

Asteptam sa primesc TALONUL DE PENSIE, nu o vrajeala de document descriptiv, la fel de inutila ca si armata de bugetari care s-a ocupat de "implementarea acestui sistem informatic" anacronic si cu instructiuni de aplicare desprinse din evul mediu (desi este o aplicatie informatica si suntem in anul 2022, mileniul III, ca tara membra a UE, iar pentru aceasta aplicatie s-au cheltuit vagoane de bani, a trebuit sa fac doua deplasari pana la casa de pensii si sa astept decizia discretionara a CNPP de a-mi "aproba" deschiderea contului si de a-mi "aproba" cererile !!!).

Cand arati de pe telefonul mobil "documentul descriptiv" ce atesta faptul ca esti pensionar, ti se rade in nas !!!

"Bravo" pentru inca o nereusita a batalioanelor de bugetari a caror activitate pare a fi indreptata impotriva noastra, in loc sa ne ajute !!!

Alte discuții în legătură

Ce pensionari vor beneficia de prevederile legii 192/2015 Carp Mircea Carp Mircea Potrivit legii 192/2015 beneficiaza de majorarea punctajelor cu 50%, respectiv cu 25% urmatorii pensionari: -Cei care au lucrat in grupele superioare I si ... (vezi toată discuția)
Comisia centrala de contestatii nu a raspuns la contestatia mea impotriva deciziei de pensie cris_kiri cris_kiri Buna ziua! Ma numesc Cristina si va scriu in numele mamei mele. Anul trecut in luna ianuarie si-a depus dosarul in vederea pensionarii pentru limita de varsta ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de pensie pintiliemirceadorin pintiliemirceadorin Am primit decizia de pensionare pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare , ca urmare a lucrului in conditii deosebite de munca (gr. ... (vezi toată discuția)