avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Activitate eu1982

Activitate eu1982

Buna ziua as dori sa construiesc o cabana pe plafon sau pe piloni din lemn,o construcție de 30 M2 ,2 camere,o bucătărie și o baie. este posibil fără proiect?
Buna ziua !An cumpărat un teren intravilan pe care vreau sa amplasez o rulota ,Este posibil racordarea parcelei și rulotei legal la curent?
Răspuns la discuția Beci insalubru
Multumesc frumos pentru informatie !
Voi merge Luni si voi cere ajutorul asociatei in scris desi ultima oara mi-au spus ca nu au bani.Iar daca nu vad nici un ajutor voi face sezizare Marti la Primarie.
Multumesc !!!

Răspuns la discuția Beci insalubru
Da intradevar discut despre subsol,care este inundat si a venit instalatorul care a spus ca toate coturile de la wc si bucatarie sunt sparte la noi in scara in subsol.Sunt disperata deoarece nu pot convinge oameni sa puna bani s reparam subsolul .Subsolul este separat de celalate scarii .Imi doresc un sfat eu creed ca Asociatia la care platesc canalizarea e datoare sa repare tevile de la subsol.
Discuție Beci insalubru
Buna ziua!
Sunt locatara intr-un bloc cu patru scari,iar in scara mea sunt ; 15 apartamente din care 6 locuite.Avem asociatie de propietari si am cerut ajutorul asociatiei care a justificat ca nu are bani.Am chemat un specialist iar el a spus ca trebuie reparate scurgerile si golit beciu iar aceasta treaba costa 2000 ron .
,,Subsol insalubru, inundat cu dejectii, iar apa este, adinca de un metru iar scara miroase infernal,e plin de tantari si sobolani ,,,
In cazul acesta cum unde pot apela sa solicit specialist care sa confirme ca trebuie dezinfectat si deratizat si curatat subsolul deoarece consider ca traim intr un focar de infectie si sa oblige locatarii sa plateasca reparatile.
Sunt asistent medical generalist si incerc sa obtin un post de pofesor ,daca reusesc se poate reduce programa de lucru la spital legal la 4 h timp pe un an de zile ?
Tin sa specific ca spitalul se confrunta cu masuri de reduceri salriale din cauza contracului cu Casa de asigurai de sanatate care ne acopea salarile si o mica parte din cheltuieli si muncim sanbetele si duminicile gratis deoarece Spitalul nu are bani sa ne plateasca se pune ca e o masura de 2 luni dar asa au spus si de bonurile de masa si nu le-am mai vazut.
Sau e necesar concediu fara plata deoarece programul la Scola e de la12-16 si nu as dori sa imi pierd locul de munca.
Multumesc!
Sunt angajata la spital ca si asistent medical generalist si as vrea din toamna sa ma angajez ca educator-invatator la un centru de pedagogie curativa ptr copii cu dizabilitati si sa imi pastrez actualul loc de munca.Daca reusesc as vrea sa stiu amadoua posturii sunt la stat din puct de vedere legal este vreo problema ?
As vrea sa stiu ce ce probleme legale as putea intampina.
Multumesc