avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajata in spital si vreau un al doilea servici
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajata in spital si vreau un al doilea servici

Sunt angajata la spital ca si asistent medical generalist si as vrea din toamna sa ma angajez ca educator-invatator la un centru de pedagogie curativa ptr copii cu dizabilitati si sa imi pastrez actualul loc de munca.Daca reusesc as vrea sa stiu amadoua posturii sunt la stat din puct de vedere legal este vreo problema ?
As vrea sa stiu ce ce probleme legale as putea intampina.
Multumesc
Ultima modificare: Luni, 25 Martie 2013
eu1982, utilizator
Cel mai recent răspuns: eu1982 , utilizator 14:25, 26 Martie 2013
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Singura problema este ca timpul de munca sa nu se suprapuna la cei doi angajatori ...
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistem bugetar - angajat cu o norma si jumatate ContSters301050 ContSters301050 Ca angajat in functia de magazioner la o unitate scolara se poate sa mai aiba jumatate de post in functia de pedagog? (vezi toată discuția)
Cumul functii bondocita bondocita Sunt educatoare titulara, gradul I, 24 ani vechime, dubla specializare. Pot ocupa si o catedra in invatamantul primar in aceeasi unitate scolara rin cumul de ... (vezi toată discuția)
Pot lucra cu 2 norme intregi la stat? Andrey007 Andrey007 Buna ziua! Pot lucra cu doua norme intregi? Una reprezinta functia de baza, iar la a doua efectuez 2 ture de noapte din cele 5 efectuate. Ambele sunt la stat. ... (vezi toată discuția)