avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sistem bugetar - angajat cu o norma si jumatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sistem bugetar - angajat cu o norma si jumatate

Ca angajat in functia de magazioner la o unitate scolara se poate sa mai aiba jumatate de post in functia de pedagog?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 18 Septembrie 2013
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Legea 53/2003 - Codul muncii, republicata). Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Asadar Codul MUncii la art.35 prevede dreptul salariatului de a cumula mai multe functii la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator.

Cumul de functii este permis atat in sectorul privat , cat si in cel bugetar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functie secretar scoala ILDIKOETEL ILDIKOETEL Dacă o persoană ocupă funcția de secretar cu norma întreagă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna cumul de functii motriuc_radu motriuc_radu Ce inseamna cumul de functii ? Se poate aplica si in firmele private (vezi toată discuția)
Doua locuri de munca la stat gregorya95 gregorya95 este posibil sa am doua locuri de munca la stat. Mentionez ca ordonatorii de credit sunt diferiti (consiliu si primarie). La consiliu lucrez ca educator iar la ... (vezi toată discuția)