avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cumul de functie secretar scoala
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cumul de functie secretar scoala

Dacă o persoană ocupă funcția de secretar cu norma întreagă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar la aceeași școală?
Cel mai recent răspuns: ILDIKOETEL , utilizator 18:06, 21 Ianuarie 2014
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Legea 53/2003 - Codul muncii, republicata). Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

Prin urmare, art.35 C.mun. reglementeaza dreptul salariatului de a cumula mai multe functii la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.

Un cumul de functii la acelasi angajator se poate realiza numai pentru functii diferite nu si pentru aceeasi functie (Vezi [ link extern ] )


Mulțumim mult pentru răspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functii in aceasi unitate alb_gabi alb_gabi Buna ziua. Sunt secretara la o scoala cu norma inteaga. Prin fonduri europene scoala a primit finantare POSDRU existand posturi cu 4 ore/saptamana. Pot ocupa ... (vezi toată discuția)
Sistem bugetar - angajat cu o norma si jumatate ContSters301050 ContSters301050 Ca angajat in functia de magazioner la o unitate scolara se poate sa mai aiba jumatate de post in functia de pedagog? (vezi toată discuția)
Cumul de funcții Marcela Elena Marcela Elena Buna seara! In cazul personalului didactic auxiliar, in speta secretar scoala, in urma vacantarii postului de secretar sef dupa pensionarea titularei, se poate ... (vezi toată discuția)