avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul de functii in aceasi unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul de functii in aceasi unitate

Buna ziua. Sunt secretara la o scoala cu norma inteaga. Prin fonduri europene scoala a primit finantare POSDRU existand posturi cu 4 ore/saptamana.
Pot ocupa unul din aceste posturi prin cumul de functii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 2 Aprilie 2015
Art.35 C.mun.
(1) Orice salariat are dreptul de a munci la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac exceptie de la prevederile alin. (1) situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.

2. Asadar, nu exista o limitare a numarului de contracte individuale de munca incheiate de o singura persoana, indiferent de tipul acestora sau de durata timpului de munca.
De asemenea, dacă legea nu prevede vreun motiv de incompatibilitate persoana în cauză poate avea două sau mai multe contracte individuale de muncă .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumul de functie secretar scoala ILDIKOETEL ILDIKOETEL Dacă o persoană ocupă funcția de secretar cu norma întreagă la o școală, poate să ocupe, prin cumul, încă o jumătate de normă de secretar ... (vezi toată discuția)
Cumul functii in sistemul bugetar secretara23 secretara23 O persoana incadrata in functia de secretar sef , o norma, poate avea si functia de contabil sef, 1/2 norma, in aceeasi scoala fara a efectua controlul ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții Marcela Elena Marcela Elena Buna seara! In cazul personalului didactic auxiliar, in speta secretar scoala, in urma vacantarii postului de secretar sef dupa pensionarea titularei, se poate ... (vezi toată discuția)