In cazul angajatilor ce nu pot sa ajunga la servici cu mijloacele de transport in comun deoarece nu circula in zona in care locuiesc, cum procedez pt a putea deconta bonul de combustibil pentru masina personala?
In situatia in care nu s-a prezentat nici pentru analizele medicale la angajare, contractul nu devine nul in cazul acesta? In Revisal, la "Incetare contract de munca", este un punct "nulitate contract ", iar conform articolului 27. (2) din codul muncii, acesta spune ca daca nu exista certificatul medical, care constata faptul ca cel in cauza este apt de munca, aceasta atrage nulitatea contractului de munca.
Buna ziua,
Am un angajat caruia i-am incheiat contractul de munca in data de 12.07.2013 cu incepere in data de 15.07.2013. L-am transmis in Revisal in 12.07.2013, acesta urmand sa devina valid de astazi. Surpriza a fost ca astazi persoana nu a venit la serviciu si nici nu a dat nici un semn. Cum pot sa anulez contractul?
Buna ziua,
In legatura cu taxa auto cea noua.
Am achitat taxa veche pe 8 martie 2013 si am mers sa o inmatriculez luni in data de 18 martie 2013. Cei de la politie mi-au zis ca trebuie sa ma intorc la finante ca deja nu mai e valabila taxa, lucru ce nu mi se pare normal din moment ce taxa a fost platita pana la data de 15 martie. Acum cei de la finante ar trebui sa gaseasca o solutie de a calcula diferenta ce trebuie sa o mai platesc pentru a o echivala in taxa cea noua. Am fost la finante cu scopul de a ma ajuta si in loc de asta, mi-au calculat taxa cea noua si mi-au dat un nr de telefon la care sa sun sa clarific situatia cu un inspector. De o saptamana si ceva sun zilnic si mereu mi se raspunde ca nu au primit nici un raspuns, raspuns ce acum trebuie sa il dea cei de la ministerul mediului. Ce pot face in situatia de fata?
Buna ziua,
In legatura cu taxa auto cea noua.
Am achitat taxa veche pe 8 martie 2013 si am mers sa o inmatriculez luni in data de 18 martie 2013. Cei de la politie mi-au zis ca trebuie sa ma intorc la finante ca deja nu mai e valabila taxa, lucru ce nu mi se pare normal din moment ce taxa a fost platita pana la data de 15 martie. Acum cei de la finante ar trebui sa gaseasca o solutie de a calcula diferenta ce trebuie sa o mai platesc pentru a o echivala in taxa cea noua. Am fost la finante cu scopul de a ma ajuta si in loc de asta, mi-au calculat taxa cea noua si mi-au dat un nr de telefon la care sa sun sa clarific situatia cu un inspector. De o saptamana si ceva sun zilnic si mereu mi se raspunde ca nu au primit nici un raspuns. Ce pot face in situatia de fata?