avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontez unor angajati bonurile de combustibil pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontez unor angajati bonurile de combustibil pentru transport?

Buna ziua,

In cazul angajatilor ce nu pot sa ajunga la servici cu mijloacele de transport in comun deoarece nu circula in zona in care locuiesc, cum procedez pt a putea deconta bonul de combustibil pentru masina personala?

Multumesc
Buna ziua,

Pentru decontarea transportului cu auto propriu, deci pe baza bonurilor de combustibil, trebuie sa aveti foaie de transport din care sa reiasa traseul parcurs si pe baza caruia se poate estima aproximativ consumul de combustibil si, implicit, contravaloarea acestuia.
La decont atasatti atat foaia de transport , cat si bonul de combustibil.
Trebuie, de asemenea, sa existe o decizie a administratorului prin care se stabileste decontarea transportului, sau sa fie prevazut in contractul colectiv de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri de consum Andita2015 Andita2015 Cum trebuie arhivate bonurile de consum de combustibil? Impreuna cu celelalte chitate de incasari si plati, ca documente justificative la intocmirea ... (vezi toată discuția)
Subiect interesant in atentia expertilor contabili ContSters42967 ContSters42967 Am gasit o dezbatere intre avocati pe forum si cred ca expertitii contabili si consultantii fiscali sa-si exprime punctul de vedere, sa aduca argumente si sa ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli permise cruK cruK Buna ziua. M-ar ajuta mult sa stiu ce cheltuieli sunt permise in cadrul unui ONG. Exista un patrimoniu al ONG-ului, insa cum nu avem contabil nu stim exact ... (vezi toată discuția)