avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bonuri de consum
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bonuri de consum

Cum trebuie arhivate bonurile de consum de combustibil? Impreuna cu celelalte chitate de incasari si plati, ca documente justificative la intocmirea registrului de casa ori separat, impreuna cu foaia de parcurs?
Cel mai recent răspuns: Andita2015 , utilizator 17:20, 30 Iulie 2015
Caz concret: PFA - comert cu amanuntul - piese auto. Am angajat un sofer cu 2 ore pentru a aduce piesele de la furnizori si a face livrarile de marfa. In restul timpului daca mai e nevoie de deplasare, o va face titulatul PFA-ului. Daca intr-o zi circula cu masina ambii, vor completa o singura foaie de parcurs sau fiecare va completa foaia lui? Pentrufiecare bon de combustibil cu care s-a alimentat trebuie sa existe o foaie de parcurs sau la sfarsitul lunii suma totala a bonurilor cu care s-a alimentat trebuie sa reiasa si din cumularea datelor de pe foile de parcurs?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli transport breman breman Sunt PFA si ma ocup cu comert, iar transportul mi-l fac singur cu masina personala. Cum pot sa-mi scot cheltuielile de transport? Am inteles ca bonul de ... (vezi toată discuția)
Decontare bonuri benzina petrom adrianadamian2009 adrianadamian2009 Intrebare: In cazul in care o societate comerciala cumpara bonuri de benzina de la PETROM, pe baza de factura, pentru justificarea in contabilitate si ... (vezi toată discuția)
Delegatie cu masina firmei dana.cj.rojnita dana.cj.rojnita Buna ziua. Am cinci agenti vanzari, care merg in delegatie cu masinile firmei. Alimentarea masinilor se face cu card OMV . La ordinul de deplasare trebuie ... (vezi toată discuția)