Buna seara.
Am o problema cu vanzatorul, am achizitionat un imobil acum 3 luni am platit suma dorita de vanzator si am incheiat un antecontract in care este stipulat ca intr-un an sa se finalizeze actele de vanzare-cumparare. Il sun de 2 saptamani sa ne intalnim la notar si ma amana de pe o zi pe alta cu diferite scuze ca nu poate sa vina.
Intrebarea mea este: Ce as putea face eu legal sa intru in posesia acelui imobil mai repede sau sa-l ocolesc din moment ce i-am platit toata suma iar in antecontract nu se specifica ca mai trebuie sa dau un ban?
Antecontractul este autentic, a fost facut in 3 exemplare la notar. Deci ma pot prezenta linistit doar cu buletinul? Sau trebuie sa ma duc la notar sa depun o cerere pentru eliberarea une-i copii?
Salut, Am pierdut antecontractul de la casa pe care urmeaza s-o cumpar. Am vorbit cu vanzatorul sa finalizam contractul de vanzare cumparare. In calitate de cumparator mai am nevoie de antecontractul pe care l-am pierdut sau pot sa ma prezint doar cu buletinul la notar pentru finalizare?