avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Activitate CostelBb

Activitate CostelBb

Buna seara.
Am o problema cu vanzatorul, am achizitionat un imobil acum 3 luni am platit suma dorita de vanzator si am incheiat un antecontract in care este stipulat ca intr-un an sa se finalizeze actele de vanzare-cumparare. Il sun de 2 saptamani sa ne intalnim la notar si ma amana de pe o zi pe alta cu diferite scuze ca nu poate sa vina.
Intrebarea mea este: Ce as putea face eu legal sa intru in posesia acelui imobil mai repede sau sa-l ocolesc din moment ce i-am platit toata suma iar in antecontract nu se specifica ca mai trebuie sa dau un ban?
Răspuns la discuția Pierdere Antecontract
Multumesc mult pentru raspunsuri. Finzalizarea se face la acelas notar.
Răspuns la discuția Pierdere Antecontract
Antecontractul este autentic, a fost facut in 3 exemplare la notar. Deci ma pot prezenta linistit doar cu buletinul? Sau trebuie sa ma duc la notar sa depun o cerere pentru eliberarea une-i copii?
Salut, Am pierdut antecontractul de la casa pe care urmeaza s-o cumpar. Am vorbit cu vanzatorul sa finalizam contractul de vanzare cumparare. In calitate de cumparator mai am nevoie de antecontractul pe care l-am pierdut sau pot sa ma prezint doar cu buletinul la notar pentru finalizare?