avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pierdere Antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pierdere Antecontract

Salut, Am pierdut antecontractul de la casa pe care urmeaza s-o cumpar. Am vorbit cu vanzatorul sa finalizam contractul de vanzare cumparare. In calitate de cumparator mai am nevoie de antecontractul pe care l-am pierdut sau pot sa ma prezint doar cu buletinul la notar pentru finalizare?
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
CostelBb, utilizator
Cel mai recent răspuns: CostelBb , utilizator 10:21, 27 Martie 2013
Are notarul antecontractul dvoastra, nicio problema.
Daca antecontractul este facut in forma autentica la notar, el se afla in arhiva notarului.
Antecontractul este autentic, a fost facut in 3 exemplare la notar. Deci ma pot prezenta linistit doar cu buletinul? Sau trebuie sa ma duc la notar sa depun o cerere pentru eliberarea une-i copii?
Daca tot notarul respectiv va autentifica contractul de vanzare nu mai este nevoie de eliberarea unei copii legalizate . Oricum si promitentul vanzator are un exemplar.
Multumesc mult pentru raspunsuri. Finzalizarea se face la acelas notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare mihail2012 mihail2012 Un bun imobil este detinut in comun de doua persoane in cote egale. X=50% Y=50%. Una dintre parti(X) decide sa vanda partea sa. Face acest lucru fara ... (vezi toată discuția)
Distribuirea actelor de vanzare cuparare Andra2912 Andra2912 Buna ziua, zilele trecute am semnat un contract de vanzare-cumparare la un notar public. Ulterior mi s-a oferit, la plecare, o mapa cu actele semnate, doar ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui nou contract de vanzare-cumparare pe apartament larissalore larissalore Buna ziua Am pierdut contractul de vanzare-cumparare a apartamentului in original. Care este procedura de obtinere a unui nou contract pe ... (vezi toată discuția)