nu avem nici o pb cu creditorii,noi santem proprietari in urma donatiei ,donatie facuta in 2005,dar ne gandeam daca e posibil sa o donam si noi la randul nostru copilului.?Poate fi revocata o donatie dupa 8 ani de zile,?Va multumesc!
Va multumesc pt informatii,apartamentul este donat in 2005,este o donatie fara sarcini,iar donatarul este singurul mostenitor.As vrea sa stiu daca e posibil ca acest apartament sa fie donat copilului in varsta de 3 ani?
Daca am primit prin donatie un apartament,imi spune si mie cineva daca ac. donatie se poate ataca de catre donator,donatie a fost facuta de catre parinte,fiului.?
Buna ziua ,imi spune si mie cineva,am inteles ca si tata ar fi obligat prin lege sa stea cu copilul acasa o luna ,poate ma ajuta ti cu informatii privind concediul de paternitate,Va multumesc!
Va multumesc mult pt toate informatiile dvs,din pacate asta e .Ar trebui depus un dosar ,ceva ,pt aceasta alocatie de 2 mil sau dupa nastere trebuie ??
Va multumesc mult ,la primul copil am lucrat exact 1 an si am beneficiat de indemnizatie,apoi nu m am mai intors la munca (la locul de munca existau deja pb,cred ca a falimentat deja.,si nu am mai obtinut nici un venit de nicaieri pe toata aceasta perioada,si am deja 6 luni de cand sant gravida.,nu am un statut momentan.
Ce pot sa va spun e ca data sistarii indemnizatiei primului copil este de 22 .09.2012 ,iar data prezumtiva a nasterii celui de al 2 lea copil ar fi 12.09 .2013 ,dupa calculele mele ar fi o diferenta de 13 zile .Deci am ramas insarcinata pe 5 oct.2012,iar sistarea a fost pe 22 sept.2012,se mai poate face ceva cu diferenta asta sau nu ?eu calsulasem si luna oct. 2012 data cand am primit ultima transa dar sistarea a fost in sept.Va multumesc f mult!
Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ramas din nou insarcinata cu al 2 lea copil,e posibil sa mai primesc ceva,dar eu nu am mai lucrat,am deja 6 luni .As putea plati retroactiv cartea de munca sau nu mai e nici o sansa ?? Va multumesc mult!