avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Activitate Gabrieldol

Activitate Gabrieldol

Răspuns la discuția As putea sa ma reabilitez?
ma scuzati am uitat sa mai mentionez faptul ca pe perioada de supraveghere imi este interzis de a nu conduce niciu vehicol.
am savarsit : art. 85 alin. 1 si 2 , art. 86 alin. 2 , teza a ll-a din OUG nr. 195/2000 republicata, art. 239 Cod penal.
Definita prin nerecrutare si sanctionat cu un termen de incercare prin supraveghere de 4 ani si 4 luni .
Timpul inceperi supravegheri 30.10.2012 pana la 29.02.2017.
Anulandumi dreprul de a conduce.
Ore as pute sa ma readilitez si sa imi obtin dreptul de a conduce ????
Răspuns la discuția Ce mi se poate intampla???
eu anul trecut am vandut bunul aceea si nu mai exista deci ? si cand m-am dus sa ii returnez restul sumei acesta nu a acceptato cerandumi dobanda.. intradevar la inceput nu am discutat ca trebue sa ii dau si dobanda . va multumesc
Răspuns la discuția Ce mi se poate intampla???
da martori eu fost cei de la care am cumparat bunul respectiv . si au mai fost martori atunci cand mi-a cerut dobanda .
In urama cu doi ani am cumparat un utilaj agricol impreuna cu o alta persoana . eu am pus o suma de bani iar cealalta persoana diferenta . duma 6 luni i-am mai inapoiat o parte din suma si dupa inca un an m-am dus cu restul sumei iar aceea persoana mi-a cerut dobanda la dani . intre mine si aceea persoana nu exista nici un fel de act precum ca mi-a dat suma respectiva de bani. decat martori care au fost cand am cumparet bunul . ... ce mi se poate intmpla