avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Activitate habibty

Activitate habibty

Răspuns la discuția uscatorul din scara blocului
Are acte inauntru dar au si uni din locatari unelte de gradinarit si femeia de servici are lucruri acolo.In cartea de imobil al blocului incaperea figureaza ca uscator.
Răspuns la discuția uscatorul din scara blocului
Eu nu vreau sa il folosesc doar eu,pe mine ma deranjat ca ani de zile a fost un bun comun,am pus rufe si a fost si este magazie inclusiv administratie,iar acum sunt singura care nu mai poate folosi camera si mi se pare ca mi sa facut o nedreptate si vreau sa clarific.Eu sunt de acordda doar administratora avea cheie si doar dansa o folosea,dar pe langa ea inca 4persoane au cheie si o folosesc ,inclusiv femeia de servici.
Am o problema,eu de ani de zile folosesc uscatorul din scara blocului pt rufe,dar era si este folosit si ca administratie si magazie pt unii licatari (nimic rau pana aici)dar de cateva luni avem o noua administratora de la o alta scara care mia schimbat butucul la usa si nu imi mai da voie sa folosesc ,sa imi pun rufe la uscat.ce pot sa fac in privinta asta si la cine sa ma adresez sau daca e normal ca incaperea care se numeste uscator sa fie folosita pt orice altceva numai pt rufe nu va multumesc
Răspuns la discuția persoane la intretinere
Multumesc frumos,acum am inteles
Buna ziua,eu sunt plecata din tara si m-am intors luna trecuta pe 11 feb.cu fiica mea,administratora ne-a bagat la intretinere pe luna respectiva,as dori sa stiu de ce,sa platesc o luna intreaga,nu ai dreptul la 15 zile si dupa 15 zile sa platesti?va rog sa imi raspundeti.multumesc