Buna ziua!
Poate o persoană fizică, care deține atât calitatea de asociat întro întreprindere individuală, cât și cea de consilier local, să factureze livrări de bunuri primăriei de care aparține?
Multumesc
Referitor la discutia de mai sus, poate un consilier local care detine si calitatea de asociat intro intreprindere individuala, sa factureze bunuri primariei de care apartine? Multumesc
Revin cu o intrebare in urma altor informatii aflate. Taxele pentru renuntarea la dreptul de uzufruct in vederea radierii, cine le achita? Este adevarat ca reprezinta suma unor taxe de cateva sute de lei plus 20% din valoarea de catalog a imobilului?
Multumesc!
Multumesc mult. Idee este ca pe internet am gasit informatii cum ca radierea s-ar face numai pe baza certificatului de deces. Insa socrul proprietarului sustine ca va renunta la acest drept si nu vreau sa fac contractul ca apoi sa ma trezesc ca prin dreptul de folosinta nu paraseste imobilul.
Buna ziua!
As dori sa cumpar un imobil, insa socrul proprietarului detine drept de uzufruct viager. Proprietarul mi-a spus ca va radia acest uzufruct insa acest lucru nu se poate face numai prin certificatul de deces al uzufructuarului? Vreau sa stiu daca se poate radia atat timp cat se afla inca in viata. Multumesc