avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... incompatibilitate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

incompatibilitate

Bună ziua! Vă rog să-mi spuneți: o persoană, care e patron de firmă sau are P.F.A., are dreptul să fie consilier al unui Consiliu Local de primărie?
Cel mai recent răspuns: georgy_wst , utilizator 12:34, 3 Iunie 2013
Nu este in situatie de incompatibilitate un astfel de consilier ...
Chiar dacă este administrator al firmei respective?
N-are nicio treaba, totul este sa se abtina de la vot daca societatea in cauza face vreodata obiectul vreunei hotarari adoptate de Consiliul local respectiv.
Vă mulțumesc!
Referitor la discutia de mai sus, poate un consilier local care detine si calitatea de asociat intro intreprindere individuala, sa factureze bunuri primariei de care apartine? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de concesiune teren, conflict de interese ninel777 ninel777 Buna ziua ! Numele meu este Ninel , si sint consilier in cadrul Consiliului local al unei comune. M am comfruntat cu urmatoarea problema. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Retragerea sprijinului politic Gabriel78 Gabriel78 Fac parte din partidul PXX si sunt consilier local. La urmatoarea sedinta de consiliu apare pe ordinea de zi un proiect prin care Consiliul Local este informat ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi consilier local aura_s aura_s vis-a-vis de pierderea calitataii de consilier local, ce se intampla cand, avand un act oficial de excludere din partid, Consiliul Local nu vrea sa ia act de ... (vezi toată discuția)